Skocz do zawartości

bardzo dziwny SNY z kolezanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!

nie szukalem poniewaz bardzo mnie ciekawi i niepokoi ten sen .Od kilku dni sni mi sie kolezanka,nie jest to zwykla kolezanka ale dawna przyjaciolka w ktorej sie kiedys podkochiwalem ale niestety odbil mi ja ,,kolega" ,w snie spotykam ja (mam wtedy czasami nawet swiadomy sen) witam sie z jej mama,wszystko dzieje sie tak jakbym byl jej chlopakiem ,blagam wytlumaczcie mi co to znaczy !!!! dodam ze teraz rzadko bardzo ja widuje ,raczej nie utrzymyjemy kontaktu . (ostatnio bylem z nia na terenie szkolnym gdzie nigdy w prawidzywm zyciu z nia nie bylem,i robila zdjecia telefonem)

dziekuje z gory za odpowiedzi :faja:

Napisano

Ten sen moze oznaczac, ze ze mozesz spotkac kogos w typie tej kolezanki i sytuacja z przeezlosci powtorzy sie- tzn. zakochasz sie.

Napisano

a co moze oznaczac ,iz jest ona blondynka ,kiedys przefarbowala wlosy na braz ale teraz znow sa blond a w moim snie czasem ma brazowe czasem blond ? :yyyy:

Napisano

Tylko to, ze "kobieta zmienna jest" , nawet we snie:) Byc moze taka wlasnie kobiete , zmienna i nieprzewidywalna, poznasz.

Napisano

ona taka jest ,raz mnie ignoruje innym razem jest bardzo mila,czy mozliwe aby nasze drogi sie ponownie zeszly ? a to ze w snie ostatnio nosilem jakies rzeczy po jej domu ,jej mama byla tam dla mnie bardzo mila itp

Napisano

Czy Wasze drogi sie zejda? Wszystko jest mozliwe, jak to w zyciu...W duzym stopniu zalezy od jej sytuacji zyciowej, bo Twoja jest klarowna , jak widze- jestes w dalszym ciagu do wziecia. Jednak sadze raczej , ze to bedzie inna kobieta , przypominajaca pod wzgl. psychicznym tamta. A jakie to byly rzeczy, ktore nosiles? Opisz dokladnie sen.

Napisano

miałem napewno koszulkę wydaje mi sie ze rownież krótkie spodenki ,nisze okulary od niedawna we śnie ich nie miałem . Ona raz była ubrana w jeansy rurki kiedy pojawiała sie we losach blond a kiedy w brązowych jestem prawie pewien ze w sukience ,we snie odnosiła sie do mnie bardzo miło jej mama rownież . Ma siostrę ,kota i psa i mimo tego iż byłem w jakimś dużym domu (była tam jej mama jakieś kartony itp)nie było ani siostry ani zwierząt. często rownież śnią mi sie inni znajomi i wtedy potrafię we snie powiedzieć ŚWIADOMY SEN i wszystko sie wyostrza pamietam wszystko z jawy itp. co to może oznaczać ??

Napisano

Sen mowi o Twoim pragnieniu, ze i Ty chcialbys byc obecny w jej myslach, zyciu, byc zaakceptowanym przez mame ...czy sie zisci? Zycze Ci tego.