mirek77 Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 hej ,jestem nowy na forum i mam bardzo wazna sprawe . otoz od siedmiu dni sni mi sie ten sam dziwny sen . jest w nim symbol , ktory dalej nizej i slysze ciagle glos "woebel" , "woebel" . dzisiaj jest siudmy dzien jak mi sie sni i nawet zaczynam slyszec ten glos , czuje ze jest to bardzo wazne , prosze o pomoc, boje sie!! Cytuj
Gość Jego dłonie Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Ok, wg. mnie jest to sigil. Czy sam go stworzyłeś i wstawiasz na fora by ludzie Ci do energetyzowali to nie moja rzecz. Jeśli nie to może to oznaczać iż: a)Ktoś wywiera na Ciebie wpływ (nie wiadomo jednak jaki). b)Jakiś duch, byt pragnie z tobą kontaktu. c) Zbieg okoliczności. Z tego co się orientuję (a mogę się mylić) nie zajmujesz się magią czy ezoteryką. Zakładając że jesteś osobą wierzącą to zwróć się do swego Anioła Stróża, o wyzwolenie od tego co mogłoby Ci zagrażać. Jeśli to byłoby dla Ciebie niebezpieczne to powinno być wszystko w porządku po kilku modlitwach. Życie w stanie łaski uświęcającej (spowiedź i komunia) też powinno pomóc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi