Skocz do zawartości

WAŻNE!! Zdrada chłopaka / starszy mezczyzna / wyrzuty sumienia / matka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kurcze... smi ni sie ze zdradzam chlopaka... dodam ze mam 24 lata jestem z nim od 2 miesiecy to moj 1 powazny zwiazek i pierwdze prawdziwe zakochanie :)zdradzam chlopaka ale nie zdradzam bo nie sni mi sie to- nie widze tego... w snie albo wiem ze zdradzilam juz albo wiem ze "chce "zdradzicogolnie czuje w snie ze chce zdradzic.. pociag nad ktorym nie pamuje i jest to jedynie pociag fizyczny - w glowie nie chce twgo zrobic bo nie chce "zdradzac" ranic partnera i wiem ze to wszytsko zniszczy...wczoraj snilam ze mialam kochanka "bez twearzy" i mialam wyrzuty sumienia ze mi nie wybaczy...a dzis snilo mi sie ze chcialam zdradzic ze starszym mkezczyzna i chcielismy sie z tym ukryc (ja chcialam) ale ciagle ktos mi tym przeszkadzal bo akurat sie na nas natknol...chcialam to zrobic ale nie chcial;am zeby ktos sie o tym dowiedzial...i wyrzuty sumienia tak jakbym to juz zrobila i cierpiala ze tak wyszlo... budze sie i mi smutno i boje sie ze strace to...

Napisano

twój aktualny związek opiera się na wzajemnym zaufaniu do siebie jednak jest w nim odrobina nudy, nostalgii i rutyny - stąd sny o zdradzie, kochacie się i szanujecie ale czegoś miedzy wami jeszcze brakuje. to ze chciałas sie ukryć symbolizuje ze masz jakieś wewnętrzne rozterki, być może zmartwienia.