spioch Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 Witam, zalozylem sobie temat z moimi snami, mile widziane interpretacje... Snil mi sie dzisiaj wujek, nastepnie ciotka, ich wnuk (dla ktorego jestem wujkiem), oraz ich akwarium z malymi rybkami. Ryby plywaly takze tak dziwnie po powierzchni (jak na nartach wodnych), wygladaly jakby male węże plywajace w pozycji pionowej po wodzie. Wiem ze wuj oznacza spory w rodzinie i to akurat prawda, ciotka ze otrzymam prezent, a akwarium z rybami - szczescie, ale nie wiem jak to zbić do kupy.. pozdrawiam
Nikopol Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 poszperaj w jeszcze wiekszej ilosc sennikow, na pewno dowiesz sie wiecej, nie bede tego komentowal. Wybacz, ale dla mnie skladanie znaczen poszczegolnych symboli jest wyrazem najzwyklejszego zaslepienia, braku rozumowania, wyciagania wnioskow, no i prowadzi dokladnie do tego, co napisałeś...nie pozbierasz tego do kupy, bo sen to nie puzzle, tylko mieszanka tego, co siedzi Ci w glowie, zacznij od zrozumienia tego, a byc moze temat ten nabierze wiekszego kolorytu, a nie stanie sie wyliczanką tłumaczenia symboli obrazów z Twoich snów. Skupiłes sie przy opisie snu na akwarium, na rybach, ja mysle, ze powinienes raczej zwrocic uwage na to, co robia, co mowia Twoi bliscy... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi