Skocz do zawartości

Wodospady

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stałam na szczycie góry i patrzałam na wodospady i myślałam, że boję się do nich wskoczyć. Rozciągał się z tamtąd ładny widok.Ktoś powiedział mi, ze ten najbliższy wodospad jest największy na świecie. Woda była czysta, kolory - jasne...błękitny, seledynowy, biały.

Czułam, że jestem w jakimś wyjątkowym miejscu, byłam zaciekawiona i oszołomiona widokiem.

Aga

Napisano

Dobrze czulas, bo to bylo wyjatkowe miejsce- Twoje centrum psychiki, z niewyczerpalnym zrodlem energii, ktorego obrazem jest ow najwiekszy na swiecie wodospad.

Napisano

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ładnie napisane...i co znaczy nie jest ze mną tak źle (nie mam najłatwiejszego czasu w moim życiu...wszystko się pokomplikowało i czasami mam wrażenie, że i tak wszystko na nic...). Dzięki

Aga

Napisano

Nie, nie jest z Toba zle. Ten sen byl Ci potrzebny, bo takie sny laduja akumulatory i zapewniaja, ze to zrodlo energii jest w Tobie. Gdyby tak nie bylo, przysnilaby Ci sie np. pustynia albo wysypisko smieci.

A na tej gorze jestes sama? Co tam robisz, jak czujesz?

Napisano

hmmm...wydawało mi się, że napisałam i wysłałam odpowiedź....ale nic nie widzę...

więc jeszcze raz:

Na tej górze nie jestem sama bo słyszę głos, który mówi mi, że ten wodospad jest największy na świecie (widzę z góry wiele wodospadów) i chyba jestem na wycieczce. Nie mam pojęcia jak tam się znalazłam. Wiedziałam, ze znajduję się w niezwykłym miejscu, wyjątkowym. Czułam się wyjątkowo, trochę wystraszona i podziwiałam widok, patrzałam w dół. Nie widziałam tam nikogo. myślałam, że boję się wskoczyć do tych wodospadów (może byłam tam, żeby do nich wskoczyć?? ale się bałam).

Aga

Napisano

Rozumiem. Ow glos jest w istocie Twoim wlasnym , wewnetrznym glosem madrosci i intuicji. Widok wielu wodospadow swiadczy o tym, ze moglabys energie do dzialania czerpac z wielu zrodel ( muzyka, modlitwa, lektura ksiazek,kontakt z natura itp.) , jednak jedno zrodlo jest najwazniejsze i zasadnicze. Poniewaz znalazlas sie tam nieoczekiwanie, mozliwe ze i w realu calkiem nieoczekiwanie znajdziesz sposob uporania sie z problemami.

Czego Ci szczerze życze.

Napisano

Bardzo dziękuję. Czyli to jest początek czegoś dobrego...wiem, że kiedyś musi się wszystko jakoś wyjaśnić i to dobrze rozumieć dlaczego człowiekowi się śnią wodospady w takich niezwykłych okolicznościach (w końcu kiedyś śniły mi się 3 Archanioły....i A. Michał coś do mnie mówił ale niestety zapomniałam)....od tej pory wiemm, że nie jestem sama....

Dzięki Astra, bardzo mi pomogłaś...podniosłaś na duchu...(ciekaawe co symbolizuje ten wielki wodospd-może po prostu miłość)

Aga

Napisano

Ciesze sie, ze to Ty napisalas- ze to moze milosc. Bo faktycznie, nie ma potezniejszego zrodla energii.

Pozdrawiam Cie i zycze wszystkiego najlepszego.