Skocz do zawartości

Wywoływanie duchów i walet trefl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o interpretację.

Śniło mi się, że siedziałam w domu, w którym już nie mieszkam na łóżku dziadka, który już nie żyje. Rozkładałam na stoliku karty i na kartę Waleta trefl kładłam inne karty czerwone i czarne, różne losowo wybrane. Ten dziwny układ miał na celu wywołanie ducha. (w rzeczywistości nigdy nie próbowałam wywoływać duchów i nie chciałabym tego robić). O dizwo próba okazała się udana, w pokoju zrobiło się tak zimno, że para leciała z ust. To było tak jakbym wywołała ducha związanego z kartą waleta trefl. Trochę faktem wywołania tego ducha byłam zaskoczona, trochę szczęśliwa i dumna z sukcesu, trochę wystraszona. Natychmiast nakazałam duchowi odejść, ponieważ nie chciałam go przypadkiem zniewalać i zatrzymywać. Zrobiło się ciepło więc uznałam, że duch odszedł. Spojrzałam na zegar wiszący na ścianie, ale nie pamiętam, która była godzina (może za piętnaście dwunasta, a może dziewiąta, chociaż nie koniecznie). Nakryłam się kołdrą, i pomodliłam aby nie stałą mi się żadna krzyda związana z pojawieniem ducha, zasypiałam (we śnie) z myślą ile czasu minęło od kiedy byłam dzieckiem, że jedni umarli jak np dziadek, który mógłby dawniej leżeć w tym łóżku, że czas mija, ludzie i rzeczywistość się zmieniły. Zasypiając czułam się bezpiecznie, ciepło i przytulnie. W tym momencie się obudziłam.

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale tuż przed zaśnięciem miałam taką wizję jakby coś na pograniczu snu i jawy: jakiś zablokowany mechanizm został odblokowany i ruszony i pomyślałam, że teraz wszystko będzie szło bez zakłóceń jak w dobrze pracującym mechanizmie. Co o tym myślisz Cyganicho?

Gość cyganicha
Napisano

Awa nie chce tutaj dawaj rozszerzonej interpretacji co do Twojego snu,wywoływania duchów,ponieważ nie czuję aby było to odpowiednie.najważniejsze,że posłuchałaś swojej intuicji i pamiętasz wizję, która jest całkowitą odpowiedzią dla Ciebie-jakiś zablokowany mechanizm został odblokowany i ruszony i pomyślałam, że teraz wszystko będzie szło bez zakłóceń jak w dobrze pracującym mechanizmie.

Będziesz czuła sie bezpiecznie, ciepło i przytulnie.Powodzenia :)

Napisano

Dziękuję, za odpowiedź.

Trochę się martwie (a Twoja odpowiedź tym bardziej skłania mnie do przmyśleń nad tym snem) nie jestem pewna co to oznacza, że chciałam w sobie coś wywołać, jakiegoś ducha? Mówi się czasem, że można mieć w sobie ducha artysty, ducha walki itp. Sama nie wiem, może tylko tak chciałabym w rzeczywistości, żeby coś zmienić w sobie i stąd ten sen. A może idę złym tropem. Ostatnio śni mi się dużo i to takie sny jakich wcześniej nie miewałam. Dziś śniło mi się, że byłam sobą a jednocześnie mężczyzną którego widziałam obok i wspólnie z innym mężczyzną przygotowywaliśmy surowe mięso kroiłam je marynowałam w truskawkach, otaczałam w mące i migdałach. Cały przepis na pieczeń:mruga:. Wydawało mi się, że jestem temu mężczyźnie ( którym byłam - miałam nad nim ukrytą kontrolę ale on mnie nie widział, jakbym mogła nim sterować, coś jak jego alterego) potrzebna, aby powstrzymywać go od gwałtu i przemocy -on był taki bardzo męski, przepełniony testosteronem, skłonny do działania i dążenia do swoich celów nawet wbrew woli innych. Ale ja go podziwiałam i bałam się jednocześnie, podobałą mi się jego wola działania. Więc jeśli można powiązać te sny z racji ich bliskości to co ja chcę w sobie obudzić? Czy sądzisz, że idę dobrym tropem w moich przemyśleniach?

Gość cyganicha
Napisano

Bardzo proszę.Być może po prostu podświadomie bardzo chcesz i dążysz do tego by mieć w rzeczywistości wpływ na innych ludzi,na ich sposób zachowania,postępowania.Może chcesz/próbujesz lub masz zamiar zacząć to robić próbować swoich sił na innych osobach,czy się Tobie to uda.Lubisz mieć władzę nad innymi.Tak odbieram Twój sen.

Podziwiasz silne osoby,osoby o cechach przywódczych,władczych i sama też chciałabyś móc nimi sie posługiwać.