Skocz do zawartości

Brak akceptacji faceta we śnie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Snialo mi sie dzisiaj, ze spedzalam czas ze swoim chlopakiem, bylismy we snie szczesliwi i swietnie sie dogadywalismy. Siedzielismy w jakims pomieszczeniu, gdzie po krotkiej chwili weszli moi rodzice. Potem akcja przeniosla sie do mojej kuchni, w ktorej siedzial tata ze swoim przyjacielem i zaczela sie miedzy mna a moim tata rozmowa na temat mojego chlopaka. Tata nie byl zadowolony z tego, ze spotykam sie z chlopakiem, kazal mi z nim zerwac kontakty, nie akceptowal go. Ja reagowalam placzem i histeria, krzyczalam, ze nie zerwe kontaktow z moim chlopakiem, ze go kocham, ze wezmiemy slub i wyprowadze sie do niego. Jak juz wspomnialam wczesniej, w calej sytuacji bral udzial przyjaciel taty, ktory poczatkowo nie zwracal uwagi na nasza klotnie, wydaje mi sie, ze bylo mu zal mojej osoby, jednak po chwili odwrocil sie i powiedzial cos w stylu 'po co sie awanturujesz'. Kojarzy mi sie rowniez postac mojej mamy ktora bodajze mnie i mojego zwiazku bronila. Co moze taki sen oznaczac ? Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość cyganicha
Napisano

w tym sub-forum interpretuje tylko ja,więc nie wiem,gdzie chciałaś zamieścić swój post?tu czy w dziale ogólnym?tam interpretacji udzielają różne osoby.

Napisano

Czesc, dzieki za odpowiedz. Tak wiem, ze tutaj Ty interpretujesz, nie wiem czemu napisalam czy da rade 'ktos' pomoc :)

W takim razie, moge prosic Cie o pomoc? Strasznie mnie zastanawia co moze moj sen oznaczac, poza tym dziwnie wplynal na moje poczucie 'rownowagi'. Pozdrowka

Gość cyganicha
Napisano

a jak jest w realu z akceptacją Twojego chłopaka przez Twojego tatę? bo sen zapowiada to co nadchodzi w niedalekiej przeszłości.

ponadto czy w realu nie odczuwasz dyskomfortu,czy nie rozmyslasz o tym,by Twój tata w pełni akceptował Twojego chłopaka?nie obawiasz się czegoś co mogłoby niekorzystnie wpłynąć na opinię taty o chłopaku?zależy Ci na tym,by był on akceptowany przez Twojego ojca,w mamie wiesz,że masz poparcie.Pozdrówka :)

Napisano

Byly 2 sytuacje w ktorych tata dal do zrozumienia, ze chlopaka nie akceptuje.

Jedna byla 2 lata temu, druga rok temu, mama tlumaczy to tym, ze tata jest 'zazdrosny' o mnie...

Obecnie wydaje mi sie, ze tata zrozumial, ze skoro jestesmy ze soba te 2 i pol roku, to moj facet nie chce mnie skrzywdzic, rozmawia z nim normalnie. Swoje podejscie tlumaczyl tym, ze to nie jest odpowiedni dla mnie chlopak.

Ostatnio sytuacja jakby sie poprawila (jestesmy ze soba 2 i pol roku, moze tata zrozumial, ze chlopak traktuje mnie powaznie), czesto celowo wspominam tacie o tym co nam sie przydarzylo, ogolnie duzo mowie o zwiazku.

W realu odczuwam dyskomfort myslac o tym, ze tata moze nie akceptowac mojego chlopaka, w koncu zalezy mi na moim zwiazku a takze na dobrych relacjach z rodzicami. Chce by tata w pelni go akceptowal bo nigdy moj chlopak nie dal powodow by bylo inaczej i mysle, ze moj tata widzi to, ze chlopak o mnie dba, troszczy sie, martwi o mnie, jest tak jak byc powinno w zwiazku. Raczej nie obawiam sie czegos co mogloby niekorzystnie wplynac na opinie taty o chlopaku, wiele sie zmienilo od sytuacji gdy tata dawal jasno znac ze to nie jest facet dla mnie..i moim zdaniem wszystko zmienilo sie na plus, lacznie z tym, ze chlopak znalazl prace i juz 'nie zajmuje sie nic nie robieniem' i na pewno jest to zajecie ktore moj tata ceni, ja zdalam dobrze mature wiec zwiazek źle na nauke nie wplynal..Cyganicho, mam jeszcze pytanie, napisalas: bo sen zapowiada to co nadchodzi w niedalekiej przeszłości. czy to literowka wkradla Ci sie w ostatnie slowo i mialo bys przyszlosci? :) Jesli tak, czy jest to zwiastun nieprzyjemnej sytuacji ? :(

Gość cyganicha
Napisano

tak, to literówka się wkradła,sen zapowiada to co nadchodzi w niedalekiej przyszłości. Wiadomo że literówka,bo to co nadchodzi, a to wiadomo,że czas przyszły;) sorki za literówkę.Może być coś w niedalekiej przyszłości co zachwieje Twoją stabilizacją w domu odnośnie Twojego związku.Pozbądź się negatywnych myśli,strachu i przyciągaj same pozytywne zdarzenia do was i do domu :) a będzie dobrze :)

Napisano (edytowane)

Mam jeszcze pytanie kochana. Czy bedzie to bardziej spowodowane dzialaniem mojego taty czy chlopaka?? Konkretnie chodzi mi o to kto moze wywolac 'konflikt', a moze bedzie to dotyczylo tylko mojej osoby i zwiazane bedzie to np klotnia z partnerem?..i 'niedaleka przyszlosc' - zastanawia mnie kiedy mnie moze spotkac to o czym pisalas - za tydzien, czy miesiac, czy dwa? Wiem, ze nie da sie tego sprecyzowac ale ciekawi mnie czy to bardziej dni, miesiace, tygodnie ?

Edytowane przez agack222
Gość cyganicha
Napisano

nieprzyjemna sytuacja może być spowodowane przez Twojego tate ale Ty swoim pozytywnym działaniem możesz wszystko zmienić,zmienić bieg wydarzeń.masz takie możliwości.

Napisano

A czy ze snu da sie cos wywnioskowac nt. tego czy moj tata kiedykolwiek przekona sie w 100% do mojego chlopaka?

Dodam, ze w snie rozmowa z tata jedynie z mojej strony objawiala sie krzykiem czy histeria, a on jakby skupial sie na czyms innym i wszystko co mowil, mowil spokojnie i mam wrazenie, ze ironicznie

Gość cyganicha
Napisano

nie takich informacji w snie nie ma zawartych.Ty krzyczysz ponieważ się nie zgadzasz z postępowaniem taty wobec chłopaka, wobec Was.

Napisano

Dzieki za odpowiedzi :) w takim razie bede czujnie obserwowac rozwoj sytuacji