podpowiekami Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) witajcie, byłabym bardzo wdzięczna za interpretację mojego snu, bo nie jestem w stanie o nim zapomnieć. śnił mi się chłopak, w którym jestem zauroczona (i tu jest problem, bo jestem mężatką z małym dzieckiem). poszłam do niego do domu i okazało się, że policja chce go załapać za handel narkotykami. kiedy starałam się mu pomóc uciec, przytulił mnie i zaczęliśmy się delikatnie całować. następnie idę na autobus i przy przystanku był basen, w którym pływały delfiny i wieloryby. jakimś cudem znalazłam się w tym basenie i pływałam z nimi, a one unosiły mnie i wypychały nad powierzchnie wody, po czym znowu wpadałam i tak w kółko. czułam się całkowicie wolna. no i się obudziłam naprawdę nie umiem zinterpretować tego snu. z góry dziękuję za pomoc. pozdrawiam[/b][/b] Edytowane 27 Lipca 2011 przez podpowiekami Cytuj
Slawomir Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Witam! twój sen należy interpretować od końca - od basenu. Te huśtawki góra dół to poprostu "wahania uczuciowego" - bo woda to symbol uczuć. przystanek symbolizuje poprostu oczekiwanie na coś - zmianę - czasowa stagnacja. zaś co do mężczyzny - policja symbolizuje - "zakazane uczucie" zaś narkotyki...............czyż towje zauroczenie nie przypomina stanu odurzenia? Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi