lunicorleone Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) sen wygladal tak: Moj przyjaciel pozyczyl od kogos motor ktory dodatkowo był stuningowany a wygladał idenczynie jak jego bo ten kolega w rzeczywistosci posiada motor. i bylismy na wale przy rzece siedziala grupka ludzi i postanowilismy przejechac sie dal tak gazu ze zaczelismy jechac na jednym kole ja sie wystraszylem ze sie przewrocimy i myslalem ze bedziemy placicili za ten motor ze go zepsujemy i jakos zeskoczylem a on pojechał dalej i uwaga zaczoł jechac jakby do gory nogami nie wiem jak to mozliwe noe pamietam czy droga byla u gorze a niebo na dole nie bylem w stanie teego pojac ale cos takiego prosze o pomoc aaa i jeszcze jedno wyjechalem na chwile z kraju terraz - i od momentu wyjazdu co noc cos mi sie sni, a wczesniej sny mialem raz na dwa miesiace, co to oznacza ? Edytowane 28 Lipca 2011 przez lunicorleone Cytuj
Slawomir Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Witam! Co do częstości śnienia są praowdopodobne dwie rzeczy: - jesteś bardziej wypoczęty - miejsce sprzyja snom. Co do snu może to być zwykłe porządkowanie zdarzeń które się już wydarzyły zaś to "obrócenie świata" moim zdaniem jest obrazem po jkimś zdarzeniu np: wywrotce na motorze (jakieś gwaltowene zdarzenie gdzie nasz móżg nie nadąża odwracać obrazu ). Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi