Gość Virus Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witaj kochana Cyganicho Jak w tytule: sniło mi się że tańczyłam, cos latynoskiego, w intensywnie żółtej sukience, miała ona falbanki i była bardzo dopasowana. W tej sukience byłam idealnie szczupła, wspaniałe kobiece kształty, talia osy, ideał, strasznie sie sobie podobałam. Z tego znu najbardziej zapamietalam kolor żółty, wspaniały, soczysty, intensywny... Pozdrawiam cieplutko Cytuj
Gość cyganicha Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witaj Virusku kochany :* Piękny sen, piękne przesłanie,bardzo pozytywny odbiór. Niezwykle ważne Twoje samopoczucie i emocje z tego snu Cieszę się,aż miło czytając i czując takie sny:) Sen zapowiada dla Ciebie same przyjemności.Przyjemności zmysłów,emocjonalne radości :)Twoja intuicja,mądrość,miłość do ludzi wszystko pięknie Twoja kobiecość, dojrzałość to wszystko się dzieje w Tobie i dla Ciebie szczęści i bogactwo emocjonalne otrzymasz czego z całego serca Ci zyczę i pozdrawiam równie cieplutko Cytuj
Gość Virus Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Kochana, nawet nie wiesz jak się cieszę z tej interpretacji :* Każda Twoja interpretacja jest taka pozytywna... Wlewasz miód w me serce Dziękuję :* Cytuj
Gość cyganicha Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 to ja bardzo się cieszę,że mogłam Ci taką interpretację udzielić a mogłam dzięki Twoim snom Twoje sny są też odzwierciedleniem Twojej osoby w realu a tzn że jesteś mega pozytywną i optymistyczną osobą na co dzień tak Cie odbieram. Cieszę się,że mogłam Ci pomóc i również ślicznie dziękuję :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi