pawel116 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witam, czy znalazłby się ktoś na tyle łaskawy kto by mi wyjaśnił co oznaczają bijące pioruny we śnie wraz z grzmotami? Często miewam takie właśnie sny, że jest burza i biją pioruny. Pozdrawiam. Cytuj
Astra Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Witaj. Jesli ostatnio zajmowalse sie szczegolnie praca intelektualna, to pioruny symbolizuja natchnienie, przyplyw tworczych idei. A jesli nie, to moze symbolizowac jakis wstrzas w realu, ktory pozwoli Ci zobaczyc pewne sprawy w innym swietle. To troche tak, jakkby niebiosa musialy zainterweniowac, by Toba potrzasnac i "oswiecic". Cytuj
pawel116 Napisano 30 Lipca 2011 Autor Napisano 30 Lipca 2011 No to się zgadza, tego dnia otrzymałem wiadomość która otworzyła mi oczy i pokazała całą prawdę I to odnośnie pewnej osoby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi