Gość User2 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witam. Na wstępie dziękuję za poprzednią interpretację. Pomyślałem, że ten sen ciebie zainteresuje bo jest poniekąd z twoją osobą związany, więc go opisuję tutaj. Przed paru dni śniłem: Jestem w jakiejś bieli, tak biała jak droga mleczna i z taką bardzo jasną mgiełką, tak było mgliście. W każdym razie było to z jakiegoś względu dobre miejsce, i bardzo piękne, lubię takie miejsca, z tym takie otoczenie, miejsce m.in. kojarzę. I pamiętam jak wchodzę na komputer na internet i sprawdzam na ezoforum czy już zinterpretowałeś mi sen o tej lecznicy i mojej ukochanej. W tym śnie opis dotyczył tych samych faktów, zdarzeń o których ci pisałem no może parę więcej szczególików. Interpretacja była, z tymże przeczytałem, że Ona jest ze mną w ciąży lub że będzie i że dziecko będziemy mieć. Strasznie się uradowałem choć dziwna była dla mnie to trochę interpretacja. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Bardzo proszę i cieszę się,że mogłam pomóc w tym snie opisanym teraz dostałeś bardzo jasny przekaz:łaska,mądrość,zwycięstwo dla Ciebie.Spokój wewnętrzny,emocjonalny wszystko co ponadczasowe,pozytywne znalazło się w tym śnie.Być może podświadomie bardzo pragniesz byście właśnie z ukochaną mieli dziecko lub co na ten moment bardziej czuję, ona jest w ciąży a tzn że te Wasze plany, wspólny związek wszystko w niej dojrzewa z każdym dniem bardziej, a leki,obawy coraz bardziej będą odchodziły w przeszłość. Ona coraz bardziej jest i będzie gotowa na Ciebie, na Was Cytuj
Gość User2 Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 Witaj. A tu mam pytanie. Bo zwrócono mi tu uwagę na to żebym napisał, że nie jestem z moją ukochaną w związku. Nie wiem czy wcześniej wspominałem o tym. Czy to zmienia interpretację dotychczasowych snów? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 witaj,mi o tym nie wspominałeś ale według mnie interpretacja pozostaje dalej ta sama. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi