mamcia007 Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 Miałam sen,że przyniesiono małą dziecięcą trumienkę, w której po otwarciu były tylko kości.Zobaczywszy to zaczęłam strasznie płakać.Płakałam tak, że się obudziłam.Czy ktoś może mi pomóc zrozumieć co ten sen może znaczyć?Z góry dziękuję
Indigo Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 Hi, trumna w snach jest symbolem pozegnania przeszlosci, aby moc rozpoczac nowe zycie. Kosci w trumnie moga oznaczac, ze moze chcesz zakonczyc jakas przyjazn lub partnerstwo. Placz jest pozbyciem sie wewnetrznego napiecia, przede wszystkim wtedy, jesli nie potrafisz plakac w codziennym zyciu. Indigo
Sephira Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 mamcia007, proszę nie dublować postów. Myślę, że w takiej konfiguracji trumna i kości wcale nie wróżą nic dobrego. Może i będą 'nowości', ale zdecydowanie negatywne - kłótnie w domu bądź niepowodzenie w interesach. Jednakże, to że płaczesz zwiastuje pozytywne zakończenie problemów. Dzięki swojej odwadze i uporowi poradzisz sobie z rozmaitymi niemiłymi niespodziankami. Pozdrawiam.
mamcia007 Napisano 5 Listopada 2008 Autor Napisano 5 Listopada 2008 Mam nadzieję, że mimo niezbyt przyjemnej interpretacji wszystko zakończy się tak jak przewidzieliście się pozytywnie.Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi