Arshi Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam wszystkich dopiero rozpoczynam prace z runami wiec prosze o wyrozumialosc Poprosilem runy o pomoc zeby pomogly mi powiedzialem ze wyciagne 3 runy czytane calosciowo i zadalem runa pytanie: Jak bedzie wygladala moja znajomsc z kolezanka X na przestrzeni 3 miesiecy od pazdziernika do grudnia. Wyciagnelem 3 runy w pozycji prostej: Raido-Ansuz-Uruz Moja interpretacja: Szykuje sie jakis przelom w znajomosc, ze znajomosci czysto kolezenskiej , flirt, randki i mozliwy zwiazek ale chyba nic trwalego z tego nie wyniknie. Dziekuje za uwage pozdrawiam wszystkich Cytuj
Gość Seid Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Znajomość się rozwinie, będą spotkania, rozmowy i miłe spędzanie czasu. Co do tego czy będzie to tylko koleżeństwo czy coś więcej trudno powiedzieć. Cytuj
Arshi Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Moze cos jeszcze dodam z panna X jak jest w swoim miejscu zamieszkania a to jest blisko mnie Czesto spedzamy czas razem jak sie uda to raz w tygodniu ale poki co to jest na zasadzie wspolnego zabijania nudy Ale dobrze sie bawimy w swoim towarzystiwe i jest to znajomosc czysto kolezenska , wiec wydalo mi sie ze cos moze glebszego wyniknac jak spojzlem na te runy Cytuj
Weles Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Z tego co opisujesz, to runki mówią, że będzie tak jak do tej pory było. Nie widzę w runach miłości, ani innych uczuć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi