aniusia206 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Przyjechali do nas brat z żoną. Byli na zewnątrz domu i nie chcieli wejść do środka. Zachęcałam ich, by weszli do domu. Głównie próbowałam porozmawiać z bratową, ale ona nie odzywała się do mnie i w ogóle nie patrzyła się na mnie. Brat próbował coś powiedzieć, ale bał się odezwać w obecności żony. Powiedziałam im, że przecież rodzice im nic złego nie zrobili, więc czemu nie chcą wejść do środka. Moja interpretacja: brata już zaczyna irytować zachowanie żony, że zabrania mu przyjazdu do rodzinnego domu i że nim manipuluje. Zaczyna to w końcu zauważać i może nareszcie postawi się na swoim i przejrzy na oczy, jaką ma żonę, czyli heterę. W rzeczywistości jest tak, że ona jest skłócona z moimi rodzicami i tak kręci moim bratem, że odkąd wzięli ślub, czyli kilkanaście lat temu, to od tamtej pory bratowa uznaje tylko swoją rodzinę, z nami jest skłócona, brat od kilkunastu lat do nas nie jeździ, nawet bratowa mi zazdrości, ale nie wiem, czego. Liczę na interpretację od Pani. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Brat czuje potrzebę rozmowy z Toba,Rodzicami.Brakuje mu Waszych relacji,uczestnictwa we wspólnym zyciu.Tęskni za rodziną z której pochodzi. Brat zdaje sobie sprawę,że to co jest obecnie to "zasługa"jego zony, dostrzega to wszystko o czym mówisz a mimo to dalej jej sie obawia.Jest pod jej wpływem.Staraj się zapamiętać swoje kolejne sny.Mogą byc dobrą wskazówką i podpowiedzią.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi