joanna2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Moja kochana sunia ma narośl na kręgosłupie i od 3 tyg, jest sparaliżowana.Spadło to na nas z godziny na godzinę. Leczymy się be efektów, lekarze dają nam ostatnie 2 tygodnie , a potem niestety trzeb będzie jej pomóc odejść na drugą stronę. Czy mógłby ktoś nas wspomóc skryptem runicznym dla pieska? Lekarze mówią, że jest to przypadek, który może wstać z dnia na dzień lub nigdy już nie wstać, wiadomo owczarek bez ruchu to kłębek nieszczęść. Bardzo proszę o wsparcie, to moja ukochana przyjaciółka od 9 lat.. Cytuj
Gość Aphrodite Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Sama mialam owczarka ktory mial problem z chodzeniem... ile ja sie naplakalam ... Na runach sie nie znam ale bede mocno trzymac kciuki za psinke. 3maj sie cieplutko. Cytuj
joanna2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 Fakt to bardzo przykry widok, gdy zwierzę cierpi, nawet jeśli ją nie boli, to to, że pies się nie porusza to dla niego istna męczarnia My też płaczemy:( Dziekuję Ci Aphrodite. Cytuj
joanna2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 Dziękuje:) tylko zastanawiam się czy napisana na karteczce w jej intencji wystarczy? czy musi być cały czas przy niej? Cytuj
Gość Seid Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Raczej przy niej. Jak pies ma obrożę można na niej jakoś to umieścić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi