mamba01 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Przyśniła mi się moja twarz, a właściwie maska z moją twarzą z włosami przy twarzy, a tył był pusty jak to w masce ale na tyle duży, że schowała się w niej (masce) moja czarna, dorosła kotka. Kotkę wygoniłam, a maskę schowałam do reklamówki. Był w tym śnie też mój mąż i żona kuzyna mojego męża, których tylko widziałam. Proszę o interpretację tego dziwnego snu. pozdrawiam aneta baranowska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Własna twarz to coś, czego nigdy byśmy nie zobaczyli bez luster - jest przeznaczona właściwie dla innych. Ty jednak masz twarz, która sama w sobie jest maską. Jakbyś cały czas udawała przed innymi kogoś, kim nie jesteś. Jesteś tym raczej zmęczona, bo ostatecznie chowasz twarz-maskę całkowicie, uprzednio opróżniając ją z jej zawartości/treści oficjalnego oblicza-kotki. Czym jest ta treść - zależy czym dla Ciebie jest kotka. Może być to symbol ogniska domowego, małżeństwa itp. związany z egipską boginią Bastet; może to być niezależność, waleczność i tajemniczość; może to być też coś innego właściwego tylko Tobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts