kelly1980 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Moje pytanie wiaze sie z wyborem kamieni... Ktore kamienie maja zwiekszone dzialanie: oszlifowane czy naturalne ? I gdzie je mozna kupic? (mam na mysli tylko sklepy internetowe) Czy ktos zna takie sklepy? Z gory dziekuje! Ps: Znalazlam jeden taki sklep: http://www.talizman.pl/kamienie-szlachetne-c-127_131.html chyba kamienie z tego sklepu sa prawdziwe, nie podrobione? Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez kelly1980 Cytuj
Cadaveris Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Hej Co do sklepu to tu jest spory wybór - Sklep GeoGut - minerały, skamieniałości Ostatnio zamawiałem kamienie do pracy z czakrami i są całkiem fajne Z tego co wiem ( jeszcze nie zupełnie z doswiadczenia ) To kamienie nie szlifowane są lepsze do pracy z energiami ( niby bardziej naturalne bo nie przerabiane przez człowieka ) aczkolwiek wyobraź sobie masaż nie oszlifowanym kamieniem ;> ? było by to dość niewygodne Dlatego odpowiedz brzmi ... zależy jak chcesz korzystać z kamieni Drobne kamienie na początek niesą drogie więc można spróbować ich różne postacie Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj
kelly1980 Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Napisano 15 Sierpnia 2011 Dziekuje za odpowiedz. Bardzo mi to pomoglo. Pozdrawiam :-) Cytuj
Weles Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Oszlifowane nie tracą swojej energii Są tak samo mocne jak te nieoszlifowane. Przynajmniej ja nie raz tak odczułem podczas pracy z kamieniami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi