Weridiana89 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Przeczytałam na pewnej stronie internetowej,że po zakupieniu run,żeby się z nimi oswoić trzeba runy przygotować i najlepiej jest z runami medytować. Problem,że nie wiem w jaki sposób czy ktoś może mi to dokładnie omówić? No i ogólnie w jaki sposób medytować...żeby przynosiło to efekty. Pytanie nie związane z medytacja z runami...w jaki sposób się je oczyszcza?? Za wszelkie odpowiedzi dziękuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginger1107 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Przeczytałam na pewnej stronie internetowej,że po zakupieniu run,żeby się z nimi oswoić trzeba runy przygotować i najlepiej jest z runami medytować. Problem,że nie wiem w jaki sposób czy ktoś może mi to dokładnie omówić? No i ogólnie w jaki sposób medytować...żeby przynosiło to efekty. Pytanie nie związane z medytacja z runami...w jaki sposób się je oczyszcza?? Za wszelkie odpowiedzi dziękuje:) Jeśli chodzi o oczyszczanie run , są na to rózne sposoby, jeden z nich, najpopularniejszy, to nad płomieniem białej świecy,najlepiej po pełni księżyca.Jeśli chodzi o medytację to jest to sprawa indywidualna, musisz tylko dobrze zrozumieć znaczenie każdej z run. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts