Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2011 Maestro Napisano 9 Sierpnia 2011 Kim on dla mnie był w poprzednim wcieleniu? Rycerz Buław 9 Buław Słońce - suma Pustelnik Przyjacielem, prawdopodobnie samotnym człowiekiem, z którym łączyły mnie ciepłe uczucia i wzajemne przyciąganie Kim ja dla niego byłam w poprzednim wcieleniu? 3 Mieczy Sad Ostateczny Rycerz Mieczy suma Siła Osobą, która pewnie była w związku, pewnie złamałam mu serce Czy kiedykolwiek łączyło nas głębokie uczucie? odp. 4 Buław, wyjaśnienie Kochankowie, 4 Monet, Król Kielichów suma Siła (suma trzech wyj. Kochankowie) Myślę, że tak, z jego strony na pewno, ale chyba los nie dał nam szansy na bycie razem, mimo,że mogło mu zależeć na relacji Cytuj
Gość Erza Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Kim on dla mnie był w poprzednim wcieleniu? Rycerz Buław 9 Buław Słońce - suma Pustelnik kimś bardzo ważnym w Twoim życiu, z kim łączyły Cię ciepłe relacje, jednak ta osoba była bardzo samotna Słońce niekiedy mówi o bliźniaczych duszach Kim ja dla niego byłam w poprzednim wcieleniu? 3 Mieczy Sad Ostateczny Rycerz Mieczy suma Siła kimś kto pokierował się w wyborze swojego życia rozsądkiem lub był zmuszony pewnymi konwenansami wybrać inaczej, wbrew temu, co czułaś Czy kiedykolwiek łączyło nas głębokie uczucie? odp. 4 Buław, wyjaśnienie Kochankowie, 4 Monet, Król Kielichów suma Siła (suma trzech wyj. Kochankowie) tak, mieliście wspólne plany na przyszłość, jednak zmuszeni byliście zrezygnować z siebie, jednak obiecaliście sobie, że się kiedyś jeszcze spotkacie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Maestro Napisano 9 Sierpnia 2011 Czy kiedykolwiek łączyło nas głębokie uczucie? odp. 4 Buław, wyjaśnienie Kochankowie, 4 Monet, Król Kielichów suma Siła (suma trzech wyj. Kochankowie) tak, mieliście wspólne plany na przyszłość, jednak zmuszeni byliście zrezygnować z siebie, jednak obiecaliście sobie, że się kiedyś jeszcze spotkacie I obietnicy dotrzymaliśmy :-)))) Cytuj
Gość Erza Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 I obietnicy dotrzymaliśmy :-)))) i bardzo dobrze )) dalej już się samo potoczy, tylko trzeba czasami losowi pomagać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Maestro Napisano 9 Sierpnia 2011 i bardzo dobrze )) dalej już się samo potoczy, tylko trzeba czasami losowi pomagać Pomagam, ale to tak powoli idzie..., ale może i dobrze :-) Cytuj
Gość Erza Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Pomagam, ale to tak powoli idzie..., ale może i dobrze :-) nie ma się co spieszyć, ważne że w ogóle jakoś idzie byle do celu )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Maestro Napisano 9 Sierpnia 2011 nie ma się co spieszyć, ważne że w ogóle jakoś idzie byle do celu )) Oj tak byle do celu :-))))))))))0 Tylko, żeby tego celu nie osiągnąć dopiero na emeryturze Cytuj
Gość Erza Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Oj tak byle do celu :-))))))))))0 Tylko, żeby tego celu nie osiągnąć dopiero na emeryturze no Kochana, aż tak źle to nie będzie bądź dobrej myśli Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Kim on dla mnie był w poprzednim wcieleniu? Rycerz Buław 9 Buław Słońce - suma Pustelnik ................Wisielec...Kochankowie......Kochankowie... Mnie się wydaje, że on był podróżnikiem, mężczyznom, który nie zagrzał długo w jednym miejscu, pragną się bowiem rozwijać wszelako co pociągało za sobą zmiany w każdej sferze jego życia Kim ja dla niego byłam w poprzednim wcieleniu? 3 Mieczy Sad Ostateczny Rycerz Mieczy suma Siła ...........Mag................Papież...............Księżyc...... byłaś dla niego kobietą po przejściach, skrzywdzoną, po zakończeniu, jakiś mężczyzna Cię zranił bo nie dotrzymał swych obietnic, jednak z czasem gdy pojawił się Pan, o którego pytasz potrafiłaś na nowo zaufać, pokochać, co dało Ci poczucie spełnienia się, jednak mogłaś być już dość nieufna i racjonalizować uczucia z czasem, byłaś silna i przygotowana na ponowne odejście drogiej Ci osoby. Czy kiedykolwiek łączyło nas głębokie uczucie? 4 Buław (odp), wyjaśnienie Kochankowie, 4 Monet, Król Kielichów suma Siła Uczucie było zmienne jak to z uczuciami, ale było głębokie, pozwalające budować coś trwałego i solidnego, ktoś jednak emocjonalnie oddalił się od Ciebie, odszedł, ten Pan mimo, że darzył nadal ciepłym uczuciem. Wyruszył w kolejną podróż przez życie. Cytuj
greeneye013 Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 Kim on dla mnie był w poprzednim wcieleniu? Rycerz Buław 9 Buław Słońce - suma Pustelnik=> między kartami wieża i kochankowie- wasz związek rozpadł się, dokonaliście innych wyborów, to spowodowało pustkę w was. To on nie potrafił otworzyć się w pełni na wasz związek, nie potrafił podjąć konkretnej, ostatecznej decyzji... z waszego karm- 9. Co mogę zrobić dla naszego związku? Pustelnik- właśnie przerwać to, pomóc mu być z Tobą w tym wcieleniu. Poza tym słońce na końcu- wasz karm- Dokąd prowadzi nasz związek? Slońce- macie tą karmę wypełnić i być razem Kim ja dla niego byłam w poprzednim wcieleniu? 3 Mieczy Sad Ostateczny Rycerz Mieczy suma Siła=> między kartami mag i kapłan- byłaś dla niego wszystkim, przewodnikiem i tarczą ochronną, ty dawałaś mu siłę, ale on musiał odejść od Ciebie, była to decyzja rozumowa, racjonalna, posłuchał rozumu, nie serca... z waszego karm- 10. Co partner powinien zrobić dla naszego związku? Siła- przełamać karmę zmieniając swoją decyzję w tym wcieleniu... Czy kiedykolwiek łączyło nas głębokie uczucie? odp. 4 Buław, wyjaśnienie Kochankowie (karm- 7. Ile znaczy dla mnie partner? Kochankowie), 4 Monet, Król Kielichów suma Siła(karm- 10. Co partner powinien zrobić dla naszego związku? Siła) (suma trzech wyj. Kochankowie, suma 4 koło, między kartami sąd i cesarzowa- łączyło was przeogromne, mocne uczucie, bardzo się kochaliście,ponad życie.... ale poszło inaczej.... teraz czas na zmiany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi