emiii0405 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 miałam dzisiaj straszny sen...śniło mi się że ktoś napadł mojego chłopaka, miał poparzoną całą twarz..i ciało, amputowali mu nogę..było też dziwne to że nie był w żadnym szpitalu tylko tak jakby się przed kimś ukrywał..siedziałam z nim gdzieś i dostałam telefon od brata że po moją mamę przyjechała karetka i jest w stanie krytycznym (dodam że moja mama ostatnio choruje).. okazało się że mojemu chłopkowi także się dzisiaj śniło, że go pobili.. bardzo proszę o interpretację tego snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashya Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Sen generalnie może ostrzegać przed jakimiś nieprzyjemnościami związanymi z obmową i oszczerstwem. Niektóre szczegóły mogą sugerować problemy zdrowotne, być może też pogorszenie się stanu zdrowia. Wątek dotyczący telefonu nie musi być jednak bezpośrednio związany ze snem, może tylko odzwierciedlać Twoje obawy i to, że dużo ostatnimi czasy myślisz o chorej mamie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts