Jump to content

Pocałunek

alice122

Recommended Posts

Witam, śniło mi się że szłam do mojego pokoju bo wiedziałam że jest tam mój kolega i zaraz wraca do domu (nie jesteśmy jakimiś dobrymi przyjaciółmi ani nic takiego ale kolegujemy się, nie jestem w nim zakochana jednak podoba mi się) i poszłam tam z myślą że chce go wreszcie pocałować (czasami jak wraca do domu to sobie żartuje i mówię gdzie mój buziak na dobranoc a on się tylko śmieje) więc podeszłam do niego, siedział na rogu łóżka i dałam mu buziaka w usta ale takiego którego daje się rodzinie i przewróciliśmy się na łóżko, ja leżałam na nim i on pocałował mnie normalnie w sposób romantyczny jednak po sekundzie przestał a potem byłam gdzieś i spotkałam przyjaciółkę, powiedziałam jej o pocałunku po czym ona powiedziała mojej siostrze i byłam trochę zła na nią że tak zrobiła. Śniły mi się już wcześniej sny z nim, jeden był krótki a w drugim był to tylko urywek jednak w jednym leżeliśmy u mnie w salonie na kanapie przytuleni a moja mama siedziała obok a w drugim był na mnie zdenerwowany bo pytałam o coś o co nie powinnam (nie pamiętam już o co dokładnie, coś z jego pracą, on ma 20 lat ja 17) i potem przeprosiłam go mówiąc że nie wiedziałam i szliśmy za rękę ulicą po czym on puścił moją rękę ale mnie otoczył ramieniem i szliśmy do siebie przytuleni. Proszę o interpretacje

Guest cyganicha

witaj,chłopak nie jest gotowy na związek z Tobą,nie ma takich planów,nie będziecie razem.Przelotne miłe chwile miedzy Wami za którymi bardzo tęsknisz i o których marzysz moga się pojawić tylko jednorazowo i tylko na chwilę,On nie wiąże z Tobą żadnych planów,nie odwzajemnia zainteresowania Twoja osobą.Jestes młodziutka osoba i jeszcze duzo znajomości tego typu przed Toba.Nie ulegaj zbytniej emocjonalności.