duchyhah12 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Słyszałem historie o krwawej mary. Żeby ją zobaczeć trzeba sie zamknąc w pokoju z swiecami i powiedzieć przed lustrem 13razy mary i wyskoczy baba z nożem ... i tak zrobiłem z kuzynami. ... i gdy zasnołem miałem sen o ten mary że chciała mnie zabić a gdy sie obudziłem leżałem na podłodze bez koszulki I teraz czy to myśli czy naprawde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seid Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 I teraz czy to myśli czy naprawde To tylko Twoj schiz ;] Ew nadmiar Krwawej Mary W pewnych stanach ludzie widzą różne rzeczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duchyhah12 Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 ale jak wytłumaczysz że byłem pół goły i leżałem na podłodze 5m od łużka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seid Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Maż kżywo ustawione łużko i z niego spadłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petra.b Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 ehhh, potęga podświadomości :mrgreen: Pamiętacie może taki horror klasy B, Candyman, czy jakoś tak. Też trzeba było stanąć przed lustrem i ileś razy wypowiedzieć to imię. Śmiałam się z tego, ale jakoś zawsze coś mnie powstrzymywało powiedzieć imię ostatni raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozi Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 (edited) ehhh, potęga podświadomości :mrgreen:Pamiętacie może taki horror klasy B, Candyman, czy jakoś tak. Też trzeba było stanąć przed lustrem i ileś razy wypowiedzieć to imię. Śmiałam się z tego, ale jakoś zawsze coś mnie powstrzymywało powiedzieć imię ostatni raz. I słusznie,Cię powstrzymywało. Zabawy z duchami, to nie jest dobry pomysł. O NIE !!! Nigdy się w to nie bawię, nauczona doświadczeniem sprzed kilkudziesięciu lat, kiedy to w swej głupocie zachciało mi się wraz z grupą przyjaciół wywoływać duchy znanych ludzi, za pomocą Tablicy OUIJA i... Brrrr... "Coś " nam zostało w domku letniskowym i nie mogliśmy się Tego pozbyć !!! Znajomi nie mogli tam mieszkać spokojnie tak "Licho" broiło Musieliśmy się przyznać rodzicom, co nie spotkało się z aprobatą z ich strony, bo tabliczkę "pożyczyliśmy" jednej z babć - bez jej wiedzy i zgody - oczywiście. Skończyło się na odczynianiu przez fachową Wiedźmę... Udało się, ale............... NIGDY WIĘCEJ !!! Edited September 18, 2011 by Rozi błąd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilly87 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Jeżeli ktoś nie jest doświadczony, nie powinien podejmować się czegoś takiego. Może zrobić krzywdę nie tylko sobie ale i swoim bliskim. W Większości przypadków tego typu zabawy dla zabicia czasu przez mlodocianych kończą się niezbyt ciekawie. Osoby nie posiadające określonych zdolności oraz umiejętności są narażone na atak ze strony negatywnego bytu albo i gorzej. Jeśli nie wierzycie wejdzie w google i poczytajcie o konsekwencjach tablicy ouija chociazby. Każdy kompetentny czlowiek mi przyzna rację . Uważajcie na siebie . pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Jeżeli ktoś nie jest doświadczony, nie powinien podejmować się czegoś takiego. Może zrobić krzywdę nie tylko sobie ale i swoim bliskim. W Większości przypadków tego typu zabawy dla zabicia czasu przez mlodocianych kończą się niezbyt ciekawie. Osoby nie posiadające określonych zdolności oraz umiejętności są narażone na atak ze strony negatywnego bytu albo i gorzej. Lilli masz absolutną rację ,wiele lat doświadczenia mam W Szamańskich Odmiennych Stanach Świadomości ,Z Duchami ,Oraz Myślokrztałtami,więc łatwo potrafię odróżnić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Gotei Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ja mam taką samą sytuację jednakże nie odważyłbym się wypowiedzieć tej regułki przed lustrem. Podświadomość mi przeszkadza i słusznie. Nigdy nie bawiłem się z wywoływaniem duchów i szczerze nie musiałem. Od 1,5 roku mam regularnie sny z udziałem demonów i aniołów czy duchów. Już nie raz u mnie w mieszkaniu widziałem istoty świetliste z wagą w ręku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tos Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Słyszałem historie o krwawej mary. Żeby ją zobaczeć trzeba sie zamknąc w pokoju z swiecami i powiedzieć przed lustrem 13razy mary i wyskoczy baba z nożem ... i tak zrobiłem z kuzynami. ... i gdy zasnołem miałem sen o ten mary że chciała mnie zabić a gdy sie obudziłem leżałem na podłodze bez koszulki I teraz czy to myśli czy naprawde 1.Wszystko zalezy o kim myslales wypowiadajac te slowo - czy wywolywales postac itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts