sulik Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 (edited) WITAM!! mama na imie Damian i chem wam opiasc o moich snach. miałem 2 dni temu dziwny sen ktory ostatnio miałem podobny w dziecistwie . wiec je opisze ,pierwszy ten z dziecinstwa. jestem w białej sali lub mi sie tak tylko wydaje ale wszystko wokuł mnie było białe i swieciło jasnym swiatłem ale cos mnie niepokoiło jak by ktos patrzał na mnie z gory . Nie widziałem tej postacji ale te uczucie bylo bardzo relistyczne jak i cały sen. nagle bojac sie tego uczucia zaczełem krzyciec wołac mame(mialem wtedy jakies 10/13lat) az nagle czuje ze ktos zaciska mi szyje nie moge krzyczec ani oddychac!!! . To trwa co prawda kilka sekund poczym sie budze . Ten ktory miałem byl podobny tyle ze zamiast białej sali była ona porporowa znwu miałem te uczucie ze ktos mnie obserwoje(duch itp.) , nagle łapie sie za głowe i czuje bardzoe relistyczny wrecz prawdziwy bol styłu głowy i słysze jak mi peka czaszka i znowu proboje krzyczec ale to samo co poprzednim snie !! ale w koncu sie budze. nie pisał bym gdyby nie dziszejszy sen. Wiec dzisiaj sniło mi sie podobnie tyle ze bedac porporowej sali jedynie co mnie spotkałło to ze bolała mnie glowa i zamiast pekajacej caszki pojawiła sie dziura mniej wiece stylu głowy. NIE pokoja mnie te sny bo maija napewno cos do przekazania lub moja podswiadomosc chce mi cos o mnie powiedziec. Kiedys(lat16/17) miałem sen o tym ze podcinam gardło swojemu kochanemu kruliczkowi nic bym z tego nie robił gdyby nie to ze po tygodniu zdrowy kruliczek zdechł. od tamtej pory biore sny nie ktore na powaznie. ps. przepraszam za wzystkie błedy i prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje z a poswiecony czas nad moim problemem. Edited August 11, 2011 by sulik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viperius Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Nie przepraszaj za błędy, tylko popraw i słuchaj uważnie: spacje stawiamy ZA interpunktorem, nie ZA i PRZED, ani nie PRZED. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao-Universum Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 To że po tygodniu królik zdechł,wcale nie oznacza że sen miał z tym coś wspólnego,jak dobrze wiesz nasza podświadomość ma bardzo duży wpływ na sny,wiec poszukaj informacji w tym kierunku. Niektóre sny warto zapomnieć od razu,a inne faktycznie mają coś w sobie,pewną moc i trzeba brać je na poważnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts