agusia7272 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Bardzo bym prosiła o zinterpretowanie mojego snu. Ale od początku:caly czas pojawiają się jakieś koty duże i małe na przemian ale nic nie robią tylko chodzą i przyglądają się. Jednak w następnej odsłonie gdy otwieram drzwi na podwórko czuję się jakoś nie swojo, z lewej strony na drewnianych balach leżą dwa koty, jeden mały drugi duży,ale tylko ten mały podniósł głowę a ten duży dalej leżał. Zaś z mojej prawej strony na zielonej trawie( całe podwórko jest w zieleni) coś jakby biała duża plama, ale gdy podchodzę bliżej widzę, że to jest całe stado(bialych) kotów i kotków. Jednak gdy chcę je ominąc okazuje się, że wszystkie te koty są zdechłe, po prostu jakby ktoś je sprasował, przycisną je do ziemi czymś płaskim a następnie poczułam smród tych zdechłych kotów i wtedy obudziłam się. Nie mam pojęcia co oznacza ten sen ponieważ nie znalazłam nic o zdechłych kotach. Czy może mi to ktoś wyjaśnić? Będę bardzo wdzięczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Witaj,nie wiem czy jesteś w związku dlatego nie wiem czy sen dotyczy partnerstwa,czy samej Ciebie ale mówi o dwoistości,rozdwojeniu,rozterkach,niepokoju.Coś wydarzy się w najbliższym czasie co zachwieje Twoim stanem emocjonalnym,optymizmem,jakis smutek przez fałsz i obłudę innych osób,osób nieprzyjaźnie do Ciebie nastawionych co jest w kilku motywach tego snu podkreślone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts