aniusia206 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 W dniu mojego ślubu poszliśmy na mszę św., tzn. ja i moja matka. Siedziałyśmy razem w ławce, ale mi ścierpła noga i usiadłam ławkę wcześniej, bo był wolne jedno miejsce i w ogóle przed nami było kilka wolnych ławek. Na mszy świętej były same dzieci, ja i moja matka. Po tej mszy św. miałam brać ślub, ale zadzwoniłam do matki, by go jednak odwołała, bo jednak chcę ślub w czerwu 2013 r. Miałam wątpliwości i chciałam przełożyć ślub. W tym śnie widziałam moją białą suknię ślubną, była piękna i taka, jaką zawsze chciałam mieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniusia206 Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 W śnie była jesienna pora roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Sen zapowiada nadchodzące kłopotliwe dla Ciebie wydarzenie.Jesteś zmęczona lub zaraz będziesz tym co dzieje się w Twoim zyciu.Wszystko ma związek z Twoim życiem uczuciowym, Twoim chłopakiem.Poruszenie u Ciebie w tej sferze.Podświadomość Twoja dochodzi do głosu i we śnie pokazane są Twoje uczucia i słowa,że nie jesteś gotowa do małżeństwa akurat z tym chłopakiem.Nie chcesz tego slubu,ponieważ partner nie odpowiada Twoim oczekiwaniom.W obecnej sytuacji potrzebujesz/zaraz bedziesz potrzebować czyjegoś wsparcia,zrozumienia ze strony matki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts