Moderator Arbogast Posted August 12, 2011 Moderator Share Posted August 12, 2011 Znacie Wojciecha Jóźwiaka i jego nieco odmienne podejście do kart, stworzył on swój własny rozkład z 13 kart, jednak nie jest konieczność wyciągania aż takiej ilości kart, jeśli już wcześniej wyklaruje się odpowiedź. Na swojej witrynie internetowej stworzył on wirtualna wyrocznię. Tarotowa Wyrocznia Taraki. Tarot - wrba on-line zadajemy pytanie, wybieramy karty, potem czytamy interpretacje, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Ale tak nam to podajesz jako ciekawostkę, czy też cosik chcesz przez to powiedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted August 12, 2011 Maestro Share Posted August 12, 2011 Znacie Wojciecha Jóźwiaka i jego nieco odmienne podejście do kart, stworzył on swój własny rozkład z 13 kart, jednak nie jest konieczność wyciągania aż takiej ilości kart, jeśli już wcześniej wyklaruje się odpowiedź.Na swojej witrynie internetowej stworzył on wirtualna wyrocznię. Tarotowa Wyrocznia Taraki. Tarot - wrba on-line zadajemy pytanie, wybieramy karty, potem czytamy interpretacje, Znam to, korzytsam kiedy nie mam kart przy sobie, najczęściej w pracy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Słoneczna33 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Bardzo fajny i przyjemny rozkład ale też trzeba trochę swojej energii w niego włożyć. Samo podpieranie się jego interpretacją wiele nie daje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 przyznam się, że ciekawe odpowiedzi wychodzą.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Słoneczna33 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Ja osobiście bardzo lubię ten rozkład. chociaż ostatnio po prostu wyciągam sobie 3- 6 kart i też jest ciekawie a nawet ludzie mówią, że ten nowy stary sposób ma 100% skutecznośc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Arbogast Posted August 21, 2011 Author Moderator Share Posted August 21, 2011 Rozkład sam w sobie ciekawy i nie raz go stosuje, ale w tej wersji do 6 pytań, bo trzynaście to przekracza ludzkie pojęcie.... Ale jakie odczucia Wy macie?Sprawdza wam się takie internetowe stawianie kart i w dodatku te jego interpretacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted August 21, 2011 Maestro Share Posted August 21, 2011 Rozkład sam w sobie ciekawy i nie raz go stosuje, ale w tej wersji do 6 pytań, bo trzynaście to przekracza ludzkie pojęcie....Ale jakie odczucia Wy macie?Sprawdza wam się takie internetowe stawianie kart i w dodatku te jego interpretacje? Ja sobie stawiałam, jak nie miałam kart przy sobie i zawsze mi się sprawdzało, a jak coś nie wyszło, to po prostu z powodu błednej interpretacji :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts