Guest wilkus Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 (edited) Patrzysz, czujesz, żałujesz Łzy zapisanej na dziecka rączce Niczym śmiech, niczym śpiew wszystkim żalisz się biednej,nieznanej,spotkanej ale jednak zrozumiałej "szczącce". Ten organizm,już nie jest taki jak kiedyś .. Jesteś teraz bezsilny, a to wszyscy.. są bezlitośni.. Wszystko co złego zrobiłeś,- wróciło o wiele gorsze.. Proś a będzie Ci jeszcze dane Proś a będzie przebaczone Słuchaj, a nie jedno zobaczysz Słuchaj a bedziesz obdarzony... Już to czujesz ? .. Już żałujesz ? .. Edited January 7, 2012 by wilkus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazdologia Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ten wiersz jest głęboki, ale zarazem bolesny, że aż mi ciarki przechodzą. Coś strasznego się tu musiało dziać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarli Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Ciekawy i dający do myślenia. Zarazem piękny i bolesny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wilkus Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Serdecznie dziękuje Muszę przyznać iż to mój pierwszy wiersz w życiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wilkus Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Witam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Bardzo smutny i nawet trochę okrutny jest Twój wiersz. Racja ciarki przechodzą. Mi przywodzi na myśl bite dzieci przez ich oprawców - nie wiem czemu. Ale każdy znajduje coś innego w poezji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts