IceQueen Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Witam sniło mi sie ze jestem w ciazy z 3 dzieckiem,i to z moim eks mezem(ktorego nie trawie)kazał mi we snie szukac mieszkania do wynajecia,pamietam tylko ze znalazłam avczkolwiek do tego ciasnego mieszkania,wprowadziła sie jeszcze jedna rodzina.nie wiem co to mogło oznaczac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Witaj Herbatko;) miło mi Cie gościć Powiedz prosze najpierw czy obecnie mieszkasz z byłym mężem i czy w snie faktycznie przeprowadziłaś się do tego ciasnego mieszkania?Jesli tak jest to znaczy,że jakis nowy etap rozpoczynasz z byłym, jakis problem,kłopot zacznie sie rodzić i dojrzewać między Wami a Tobie da to nieszczęśliwą odmianę w życiu Twoim wewnętrznym.W Waszych relacjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceQueen Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Nie nie mieszkam z nim juz 12 lat ponad,przez chwile w tym mieszkaniu mieszkalam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Jeśli dobrze Cię zrozumiałam-we śnie przeprowadziłaś się do ciasnego mieszkania...Z tego powodu jak i z tego co napisałaś o ciąży uważam,że jakiś nowy etap rozpoczynasz z byłym, jakis problem,kłopot zacznie sie rodzić i dojrzewać między Wami a Tobie da to nieszczęśliwą odmianę w życiu Twoim wewnętrznym.W Waszych relacjach.To on będzie inicjatorem Twojego kłopotu,od niego coś wyjdzie,on coś takiego uczyni,że spowoduje zmartwienie dla Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts