Skocz do zawartości

koszula nocna i brak bielizny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bylam w samej koszulce nocnej, bez bielizny osobistej. Nie potrafię określić miejsca, jakby w centrum miasta, na ulicy, ale bylo lóżko. Koleżanka sprawdzala, czy mam bieliznę, dotykając mojego uda. Nie mialam, zrobilo mi się glupio, ale ona przemilczala ten fakt, a ja stwierdzilam, że muszę iść czy jechać dalej, by zrobić to, co mam do zrobienia.

Zastanawia mnie ten sen, dlatego proszę o pomoc?

Pozdrawiam

Gość cyganicha
Napisano

witaj Mika, no dobra a co z tym łóżkiem? ;) gdzie było?jak stało?jak je widziałaś?Twoje uczucia/kontakty towarzyskie/stan emocjonalny-tu czujesz się nie w pełni stabilnie.Aktualnie odczuwasz poczucie zażenowania,wstydu ale wobec samej siebie jesteś szczera.Tylko wobec innych ludzi czujesz sie gorsza?Czy jesteś osobą wolną i z tego powodu takie odczucia?Wiesz jednak,że to co obecnie w Twoim zyciu jest to stan przejściowy i podążasz w strone osiągnięcia stabilizacji takiej jakiej oczekujesz, w sferze w której nie czujesz sie spełniona.Pozdrawiam

Napisano

Dziękuję. Lóżko pamiętylo jakby przez mglę, stalo na ulicy. Bylo mi wstyd, bo nie mialam bielizny, a koleżanka to sprawdzila, ale jakoś uspokoil mnie fakt, że ona to zachowala dla wlasnej wiadomości i przemilczala. Lóżko stalo prosto, nawet ie wiem czy byla pościel, chyba jasna.

Czulam wstyd i swego rodzaju uspokojenie, że o braku bioelizny nie wiedza inni.

Czyli Twoim zdaniem sen nie jest straszny, więc nie mam powodu do obaw?

Gość cyganicha
Napisano

Stan łóżka jaki opisujesz,jego ustawienie oznacza,że równowagę i pogodę ducha wszystko to będziesz miała.Podążasz w stronę stabilizacji uczuciowej,emocjonalnej i ją osiągniesz.To co jest teraz jest stanem przejściowym.Wszystko to co napisałam wcześniej.

Poczucie wstydu i uspokojenie o jakim teraz piszesz odczuwałaś, bo jakbyś odczuwała swoją niższość,poczucie ,że jesteś gorsza od innych ale jesteś uspokojona bo masz to w głębi siebie, ludzie obcy na ten temat nie wiedza nic od Ciebie,nie znają co leży Ci na sercu,nie mogą w jakikolwiek sposób Cię skrzywdzić,obmówić.To Twoje życie i im nic do tego.To co Ty czujesz-jest w Tobie i tylko w Tobie.Obcy nie mają dostępu do tego.Dlatego czułaś uspokojenie.

Moim zdaniem nie jest to straszny sen i nie masz powodów do niepokoju :)