malgosiczek Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) To co mi się śniło wzbudziło we mnie wielki niepokój, nie wiem jak się do tego odnieść a czuję, że to może jakieś przesłanie..... Otóż w moim domu rodzinnym byli goście siedzący przy stole, nad którym wisiały obrazy z wizerunkiem postaci świętych.Ja te obrazy myłam z kurzu i w tym momencie zaczęły się one trząść, drgać i spadać tak jakby pojawiły się moce nieczyste.Wszyscy staneliśmy w kręgu i zaczeliśmy odmawiać modlitwy Aniele Boży i inne.Dodatkowo w ogródku wzniecił się pożar, ja panicznie pakowałam najpotrzebniejsze rzeczy swoje i dzieci ale oczywiście w tej panice nic nie mogłam znaleźć.I z tym niepokojem się obudziłam. Jeśli ktoś byłby w stanie opisać mi znaczenie snu to z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez malgosiczek Cytuj
asdf1234 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) del. Napisałem nie w tym dziale. Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez asdf1234 del Cytuj
malgosiczek Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Napisano 18 Sierpnia 2011 Bardzo proszę, ktoś pomoże mi w interpretacji? Będę wdzięczna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi