asdf1234 Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, Proszę o interpretacje snu. Sniło mi się, że byłem na swoim i znajomych pogrzebie. Stały trumny( zamknięte i chyba puste) a my z kolegami szukaliśmy swojej/ich. Moja trumna miała formę albumu przyklejonego do tablicy. Wraz z kolegą oderwaliśmy ją przypadkowo i ponownie zawieslilismy. Przed tym stałem przed kościolem, modlilem się, a ksiądz zamknał mi drzwi. PO chwili jednak wszedłem do środka. Pozniej snilo mi się, ze bylem duchem i jechałem z moja mama i kolegami na moj pogrzeb. Pozdrawiam. Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez asdf1234 Cytuj
Gość cyganicha Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Witaj,jakis etap swojego zycia zakończyłeś,coś pogrzebałeś, a zaczynasz nowy etap.To co musiało zostało zakończone,wydarzenia mające związek z przeszłością.To nie wróci juz nigdy,ponieważ tylko album ze snu, może Ci przypominać o tym co minęło. W sobie pogrzebałeś przeszłość,rozpoczynasz na jawie nowy etap swojego życia. Cytuj
asdf1234 Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Napisano 18 Sierpnia 2011 A jaki to może być etap ? z Czym związane. Dziękuje bardzo ! Cytuj
Gość cyganicha Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 To juz Ty powinieneś wiedzieć,czy etap miłości,szkoły czy myślenia jakiegoś w danym kierunku a może relacji międzyludzkich. Bardzo prosze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi