annaro Napisano 20 Sierpnia 2011 Napisano 20 Sierpnia 2011 witam! z regoly nie pamietam jaki mialam sen ale ten zapadl mi w pamieci. ... wyciagajac lewa noge z buta zdalam sobie sprawe ze na nodze mam pelno robakow, larw i pijawek. przynajmniej tak wygladaly. zaczelam je otrzepywac ale bylo ich tak duzo ze nie bylam w stanie. nastepna rzecz jaka pamietam ze snu bylo ze szlam do lozka i pod poduszka znow znalazlam robaki, tym razem byly to robaki biale, male, jakie sie uzywa na ryby. probowalam znalezc interpretacje snu w internecie ale kazda strona opisuje robaki w inny spasob. dlatego zwracam sie do cyganichy zeby mi pomogla z tym snem. dziekuje. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 20 Sierpnia 2011 Napisano 20 Sierpnia 2011 Witaj,bardzo proszę nie wiem jednak czy moja interpretacja okaże się Tobie pomocna i mająca odzwierciedlenie w życiu jednakże ja Twój sen rozumiem bardzo jednoznacznie.Coś czego nie dostrzegasz,co jeszcze jest skryte przyniesie Tobie jakis kłopot.Nieprzyjemna dla Ciebie sytuacja,przykra wydarzy się w najbliższym czasie i zachwieje Twoją siła,twoją stabilizacją.Może dotyczyć zarówno relacji z otoczeniem,jak też może być związana z najbliższą Twemu sercu osobą, która zabiera i marnuje niepotrzebnie Twój czas.Twoja moralność,poczucie bezpieczeństwa uczuciowego zostanie zachwiane.Przykro mi ale dokładnie tak rozumiem Twój sen. Cytuj
annaro Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Napisano 20 Sierpnia 2011 dziekuje, i mam nadzieje ze to cos nieprzyjemnego nie bedzie zwiazane z moim mezem. jest nam dobrze razem i nie chce go stracic. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi