Skocz do zawartości

Tajemnicze sny z fletem w roli głównej.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I sen.

Śniło mi się, że jestem w markecie. Idę pomiędzy regałami, nagle chińczyk wyskakuje i pokazuje mi taki malutki 30cm cieniutki flet, że chce mi go sprzedać, no ja to patrze się na niego z politowaniem, że pewnie jest biedny, no i lipę mi sprzedaje, ale jego ubiór był trochę dziwny czapka, i w ogóle jakby zgubił się w czasie, no i to nie był zwykły flet pod spodem był guzik i się wysuwał całkiem ostry nóż, pociąłem sobie nim celowo dłoń oprócz palców (tam gdzie wróżka z ręki wróży, lol )

II sen.

śniło mi się, że idę z dziewczyną gdzieś ciemną nocą przez las, albo wogóle przez jakieś pustkowie, i potrzebowaliśmy pomocy, pytać się o drogę albo rower nam się zepsuł(nie pamiętam), no i ja zobaczyłem między drzewami jakieś światło, jak się okazało był to dom, i świeciło się światło w pokoju, no i ja mówię, że tam wejdę zapukałem, z gościem gadam, no i że nam pomoże, ale sam też potrzebuje pomocy, (i tu sie zaczyna cała skucha rodem sci-fi) że u niego w ogrodzie stoi posąg, który ma flet, i wie, że on może zagrać melodie, ale nie wie, jak to zrobić, Moja dziewczyna była mózgiem całej operacji wiedziała co trzeba robić, lubiła te łamigłówki, no i w końcu nawet udało nam się ten posąg znaleźć już wszystko było gotowe, wystarczyło wcisnąć guzik, to była jedyna rzecz, którą robiłem w tym śnie. :D no i znalazłem ten guzik, w ogóle on był na niej, a nie na posąg. Dokładnie na jej lewej łopatce, ale nieważne. Jak już się udało wcisnąć guzik, to Ona znikła, a posąg ożył, jakaś blond włosa kobieta, krótko ścięta, okazało się, że jest żoną tego gościa co miał ten dom, a oni byli jakimiś czarodziejami. Kobieta ta się rozpłakała, że zniszczył prawdziwą miłość, po prostu ona to jakby wiedziała, czarodzieje wszystko wiedzą...