Skocz do zawartości

dziwny sny...

magicmagic85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!!!

Proszę o interpretację moich snów, opisanych poniżej

Opowiem o pierwszym śnie. Śnij mi się latający nietoperz po moim pokoju.W tym śnie spałem w swoim łóżku, w swoim pokoju. Latał i trzepotał tymi swoimi małymi skrzydełkami nad moim łóżkiem. Obudziłem się i spr co może oznaczać i znalazłem poważny rywal w miłości....hmmm ciekawe sobie pomyślałem. Po kilku miesiącach wyszło... moja dzieczyna flirtowała z kolegą ze studiów... nie wiem czy to ma z tym związek...ale układanka niby pasuje...

W niedziele gdy spałem z dziewczyną razem, miałem dwa dziwne sny...tzn jednej nocy.

I

Śniła mi się moja dziewczyna stojąca w mojej łazience nad umywalką i myła twarz mydłem dove...(to nie reklama pudełko widziałem wyraźnie i też takiego używam). Potem Nastąpił drugi sen... Sniło mi się, że ubieram koszule do pracy i odpadają wszystkie guziki. Zaczynam je zbierać z podłogi i gdy tak łapie guzik za guzikem, nagle patrze, że mój kolega zbiera moje guziki. Szybko mu je zabrałem i jakoś nie wiadomo jak stoję w galerii handloej w bokserkach i w koszuli bez guzików, bo je mam co do jednego wyzbierane i trzymam je w dłoni...

Znalazłem tłumaczenie drugiego snu o koszuli, że może być to niewierna miłość i także pieniądze. Natomiast nie rozumiem tego z myciem twarzy. Może źle szukam i te dwa sny są połączone i nie należy ich interpretować oddzielnie...

A co do naszego związku myślę, że trochę przygasł. W ostatnim miesiącu mieliśmy kilka spięć ale niby wszystko się ułozylo, natomiast moja kobieta jakby była troszkę "nie obecna"...

Pozdrawiam