Skocz do zawartości

Zagadka

Princess19891

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi się dzisiaj, że uciekałam przed jakimiś dwoma facetami z tego, co pamietam wczesniej byłam ubrana a potem przez całe miasto biegłam do mojego domu tylko w bieliznie ponadto spotykalam bardzo wiele znajomych mi osob....

a kolejny sen był o tym, ze nie wiadomo skad mam córke nagle mi ktos wmówił, ze ja mam z tego, co pamietam miała na imie Marysia.... tyle, ze mieszkala z babcia (nie wiem nawet czemu nie ze mna) była to matka ojca Marysi.... ja ja tam odwiedzałam... planowalam ja zabrac do Anglii i tez rozmawialam na ten temat z babcia czy ma paszport i w ogole.... nawet nie wiedzialam kto byl ojcem tego dziecka wiem tylko, ze czasami bralam ja do siebie do domu na kilka dni.... Pozniej w tym snie szlam z jakims zanjomym mezczyzna na jakis bankiet.... tam czułam sie bardzo dobrze.... wolna bez zadnych obowiazkow moglam robic, pozniej poszłam znowu odwiedzic Marysie przechodziłam przez park.... było tam pelno ludzi.... no i kiedy ja zobaczylam nagle zaczelam uswiadamiac sobei, ze po co mi to dziecko, ze jej nie chce, a potem ze ja przeciez nie byłam w ciazy, ze nie znam tych ludzi, ze ktos mnie wrobił..... a na koniec babcia w tym snie krzyczala, ze mnie pozbawi praw rodzicielskich, bo ja sie na matke nie nadaje....

Prosze o pomoc w interpretacji

progress.gif

Napisano

Co do pierwszego to myślę że wiem o co chodzi:Tych dwóch facetów może oznaczać życie/życia które cie gonią a ty przed nimi uciekasz, na początku cała ubrana z czasem w bieliźnie, ciuchy oznaczają przeciwności losu i problemy, które będziesz rozwiązywać mi zostawiać za sobą, a natomiast znajomi oznaczają że zawsze będziesz wspierana, co do drugiego to nie mam pewności.

Napisano

Dziękuje za Twoja pomoc:)

ale nie rozumiem jednego czyli tak jakbym miala uciekac przed zyciem? Przepraszam wiem moze tepa jestem ale nie rozumiem....

Napisano

Możliwe jest to że prowadzisz dwa życia, każde inne w innej sytuacji np.: dla mnie jesteś szorstka i mnie nienawidzisz, a tak naprawdę to mnie lubisz itp.

Napisano

ok rozumiem co znacza dwa zycia w tym odniesieniu ale to bede miedzy jedneym a drugim wybierala czy po prostu bede uciekala od tego byw ogole zyc?

Napisano

Będziesz uciekała, bo nie chcesz między nimi wybierać, chcesz żyć z nimi obydwoma, ponieważ (to już sam dodaję) czujesz że tylko dzięki nim potrafisz pokazać całą siebie, w dwóch częściach ale całą.

Napisano

Chyba juz rozumiem.....

no tak bo ucieczke sama zawsze interpretowalam jako ucieczke od problemów dziekuje za rozjasnienie:)

Napisano

Ależ proszę bardzo, nie ma za co. A tak na marginesie nie zdziwiłbym się gdyby Caliah sądziła inaczej, bo ja dopiero się uczę odczytywać sny (bez obrazy) :P

Napisano

ale kazdy ma prawo do wlasnych opinii:) ja w tym w ogole zielona jestem....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...