Skocz do zawartości

Laik prosi o odpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Polaris
Napisano

Witajcie, mam takie pytanie: jeśli ja i pewien męzczyzna jesteśmy (tworzymy? nie wiem, jakiego określenia uzyć..) w relacji karmicznej, ale nie jestesmy w zwiazku, to oznaczza to, że i tak bedziemy razem? Czy te dwie rzeczy nie mają nic ze sobą wspólnego? Mam nadzieje, ze zrozumiecie, o co mi chodzi.

Napisano

Droga Polaris otóż są niejako dwa wyjaśnienia dotyczące pojęcia "związek karmiczny"

pierwszy dotyczy tzw. miłości karmicznej, kiedy to dwie osoby (dwie połówki) obiecują sobie, że w tym lub następnym wcieleniu znowu się spotkają, by dopełniać swoją miłość, ponieważ nie mogą bez siebie żyć i to jest miłość taka na zawsze i na wieczność

drugie wyjaśnienie natomiast dotyczy związku karmicznego rozumianego jako relacja dwojga ludzi i tu mogą być powiązania matka-dziecko, brat-siostra, ale także koleżanka-Ty, obca osoba spotkana przypadkowo na ulicy, której pomagasz znaleźć drogę, kiedy się zgubiła - Ty. Tutaj możliwości jest wiele. Możesz być w związku karmicznym z obcą Ci osobą i minąć ją na ulicy i o tym nie wiedzieć. A waszym przeznaczeniem właśnie miało być to "minięcie się". Jednak o wiele częściej zdarza się, że mamy coś z kimś do przerobienia, np. matka-dziecko. I w zależności jaki charakter ma karma tak będzie realizowana lub nie. Przykładowo matka jest osobą nadopiekuńczą a Twoim zadaniem będzie wyrwać się z tego "jarzma", pokazanie jej, że potrafisz samodzielnie sobie radzić.

Mam nadzieję, że dość jasno to wyjaśniłam. :)

Gość Polaris
Napisano

To ja się jeszcze zapytam o cos bo podobno kto pyta, nie błądzi:)

Jesli moja droga życia to 11 ( a konkretniej 29/11/2), to nie sumuje tej 11 do 2-ki tylko traktuje jako wibrację mistrowską? Oczywście przy sumowaniu jej z drogą życia kogoś innego.

Napisano

jeśli wychodzi Ci 11 to jesteś 11 :D czyli wibracją mistrzowską :)

ale te wyliczenia 29/11/2 to z programu?

lepiej to sobie metodą (nie wiem czy wertykalną czy horyzontalną - bo nie jestem numerologiem :P)

musiałabyś podać mi swoją datę, wtedy mogłabym Ci powiedzieć czy to będzie 11 czy 2 :)

Gość Polaris
Napisano (edytowane)

Dziękuję Ci Erzo za pomoc, moja data

Edytowane przez Polaris
Gość Polaris
Napisano (edytowane)

Aha, i spotkałam się też z takim liczeniem liczby związku: dodaje się do siebie jedynie liczby dnia urodzenia obu osób a nie sumuje się dróg zycia. Czy to poprawny sposób czy nie?

I czy z wyliczeń numerologicznych da się sprawdzić, czy to zwiazek czy miłość karmiczna?

Edytowane przez Polaris
dop.
Napisano
Jesli moja droga życia to 11 ( a konkretniej 29/11/2), to nie sumuje tej 11 do 2-ki tylko traktuje jako wibrację mistrowską?

Jesteś 2/11/29. Twoją podstawową wibracją będzie 2, a 11 i 29 będą ją tylko uzupełniać.

Aha, i spotkałam się też z takim liczeniem liczby związku: dodaje się do siebie jedynie liczby dnia urodzenia obu osób a nie sumuje się dróg zycia. Czy to poprawny sposób czy nie?

To zależy kogo spytasz ;)

Obecnie jest sporo szkół numerologicznych i każdy inaczej oblicza czy związek jest karmiczny czy nie. Niektórzy twierdza, że wibracja dnia urodzenia mówi o tym co ukształtowało psychikę danej osoby i jakie są wpływy z poprzednich wcieleń. Dodawanie dni urodzenia miałoby więc jakiś tam sens.

I czy z wyliczeń numerologicznych da się sprawdzić, czy to zwiazek czy miłość karmiczna?

znane mi źródła twierdzą, że nie.

Gość Polaris
Napisano

Seid, a czemu 2? Czyli tę 11 się sumuje? Bo nie rozumiem tego szczerze mówiąc...

Napisano (edytowane)
Seid, a czemu 2? Czyli tę 11 się sumuje? Bo nie rozumiem tego szczerze mówiąc...

To, że ktoś ma 11/22/... w Drodze Życia albo w innym miejscu nie oznacza, że będzie się realizował jako 11/22/... Liczba mistrzowska daje spory potencjał - można go wykorzystać albo nie. Jeśli ktoś nie zdaje sobie sprawy ze swojego potencjału i możliwości, które liczba mistrzowska daje to będzie realizował wibrację zredukowaną (np. 2 zamiast 11). Większość osób realizuje liczby mistrzowski właśnie w ten sposób.

Dla przykładu: jeśli ktoś ma 11 w Cyklu Formującym to jej realizacja będzie zależeć od otoczenia rodzinnego. Jeśli matka jest nadopiekuńcza, w domu są kłótnie i konflikty to przyjmuje się, że otoczenie jest niesprzyjające i dziecko będzie przezywało pierwsze lata życia pod kontrolą 2 a nie 11.

Edytowane przez Seid