ilybj Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 witam, mam tylko jedno pytanie odnosnie znaczenia literki Y, snila mi sie bardzo wyraznie, ale w sennikach są wszystkie poza tą, czy ktos moze wie, co ona moze oznaczac????? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 a może wiem ? post tutaj,więc odpowiadam ja W życiu albo sytuacja Cię zmusi albo sama zapoczątkujesz coś na siłę w nieodpowiednim czasie.Plan skazany na niepowodzenie.Wymuszony. Cytuj
ilybj Napisano 3 Września 2011 Autor Napisano 3 Września 2011 dziekuje, a gdzie znalazlas te tlumaczenie? bo nigdzie nie moglam znalezc tej wlasnie litery, czy moglabys moze polecic jakis sennik??? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 bardzo proszę najlepsze senniki to te,które sami tworzymy.Jest mnóstwo różnych senników dostępnych na rynku,kilka z nich znam ale mi się nie potwierdzały nigdy interpretacje z nich.Nie wiem czy jest sens polecania.Każdy musiałby odpowiednio do siebie dopasować.Dalej twierdzę,że najlepszy sennik to taki,który sami przez lata tworzymy... Cytuj
ilybj Napisano 3 Września 2011 Autor Napisano 3 Września 2011 aha, ale to skąd wiedzialas ze literka ta oznacza to, a nie cos innego? tym bardziej ze jest to rzecz rzadka, chcialam jeszcze dopytac ze ten plan jest skazany na niepowdzenie dlatego, ze jest w nieodpowiednim czasie, tzn ze w innym czasie ma szanse na powodzenie? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Aktualnie nie jest to możliwe, a czy w innym-nie masz jednoznacznej odpowiedzi.Możesz próbować.Wiadomo tyle,że może ale nie musi udać się w innym czasie. Cytuj
ilybj Napisano 4 Września 2011 Autor Napisano 4 Września 2011 cyganeczko mam jeszcze trzy pytania ) co do tej literki Y, to dokladnie bylo tak ze snily mi sie literki razem p, l, cz i y, z wyszczególnieniem na Y, ona tak widniala wsrod nich, p i l są pozytywne, cz nie mam pojecia, znaczenie C i Z znam, ale wydaje mi sie ze cz chyba trzeba interpretowac osobno prawda? moze wiec ze snu wynika, ze cos sie uda, ale w innym czasie, jak mowilas, zebym nie przyspieszala, nie wiem. 2. to sni mi sie czesto, a tego tez nie moge znalezc w sennikach, ze ide i prowadze rower, tak po prostu, i nie wiem co to prowadzenie znaczy, bo tego akurat nigdzie nie ma:( a 3 sprawa to biala bluzka, sama bluzka nie ma nic wspolnego z miloscia wg sennikow, biale ubranie oznacza powodzenie w milosci, ale ta bluzka byla na mnie dużo za duża jak jąubralam, i w 1 senniku znalazlam ze za duza bluzka i jej przymierzanie oznacza ze mam rywalke w milosci, chcialam sie spytac ciebie co o tym myslisz, bo znalazlam to w jednym z dziesieciu sennikow, wiec nie wiem na ile powaznie te interpretacje traktowac ) Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Powiem Ci tak,coś dzieje się u Ciebie w relacjach rodzinnych lub kwestiach uczuciowych/wzajemnym porozumieniu się.Plan jaki masz zrealizujesz ale nie teraz,sukces osiągniesz ale musisz poczekać.Jeszcze to nie jest ten czas. Też musisz jeszcze do czegoś dojrzeć,coś przejść co znajduje potwierdzenie w drugim śnie.Łączą się one ze sobą.Dopiero jak wszystko to zrozumiesz co powracający sen do Ciebie mówi,osiągniesz spokój.Przestanie on wracać jeśli zaczniesz działać w kierunku jakim Tobie radzi. Natomiast ten trzeci sen potwierdza sen pierwszy,że jeszcze nie jest odpowiedni moment.Teraz zbyt dużo oczekujesz w sferze uczuciowej.Masz wygórowane oczekiwania.Tak mówię Tobie nie korzystając z żadnego sennika I ciekawe na ile trafnie ? Pozdrawiam cieplutko i wszystkiego co najlepsze Cytuj
ilybj Napisano 4 Września 2011 Autor Napisano 4 Września 2011 dziekuje bardzo sądze ze masz racje, to by pasowalo! buziaczki ) Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 bardzo proszę i cieszę się, że pasuje Pozdrawiam cieplutko Cytuj
ilybj Napisano 5 Września 2011 Autor Napisano 5 Września 2011 wiesz co sorka ze zawracam glowe i co chwile dorzucam cos nowego, ale srednioo rozumiem jeszcze jedno (jak nie masz czasu to nie odpisuj), snilo mi sie jeszcze ze byłam na przystanku autobusowym z 2 kobietami i podszedl jeden koles i dał nam gume do żucia:P i kazał zgadywac jaki to smak, ja powiedzialam trzy wyrazy, cytryna mandarynka i grejfrut, sprawdzalam to wszystko i nie wiem czy ten sen wychodzi na plus czy minus z powodu zucia gumy, ona znaczy dwie rzeczy, albo pomyslny zbieg okolicznosci albo nie popleniaj starych bledow i zyj terazniejszoscią, jesli by postawic na te druga wersje z bledami to nie wiem jak to sie ma do pozostalych symboli ktore są dobre ( Cytuj
Gość cyganicha Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Aktualnie pragniesz równowagi emocjonalnej,miłości co powiedziałaś wybierając takie a nie inne smaki tej gumy.I powiedziałabym nie popełniaj starych błędów,wyciągaj wnioski z przeszłości.Miłość możliwa ale... uważaj,bądź ostrożna,ponieważ nie do końca ta miłość może być taka jakiej oczekujesz.Miłość i łzy,tak bym powiedziała.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi