niziurski Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam serdecznie:) Bardzo często miewam taki sen: Rozpędzam się rowerem lub samochodem (częściej jest to rower). Jadę bardzo szybko . Nagle na drodze pojawiają się przeszkody. Jest zbyt późno by wyhamować. W panice staram się je ominąć . Gwałtownie się budzę. Taki sen mam od kilku lat . Kilka do kilkunastu razy w miesiącu. Może ktoś pomoże mi i wytłumaczy o co może chodzić. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość e Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 "Droga: symbolizuje krzywą życia i trajektorie naszych aspiracji, ale także naszego przeznaczenia. Przeszkoda: Jeśli w Twoim śnie droga prowadzi w stronę przeszkody, to dobrze będzie stwierdzić, czy udało Ci się przeszkodę pokonać. To wskazuje, że potrafisz wybrnąć z trudnej sytuacji. Wszystko zależy od tego w jaki sposób pokonałeś tę przeszkodę. A może jednak Cię zatrzymała? Rower: Zapowiada świadomą dojrzałość, ukształtowaną osobowość i zrównoważenie. Jeździć na rowerze: wewnętrzna siła i harmonia. Samochód: Ma bezpośredni związek z charakterystycznymi cechami śniącego i odsłania jego najgłębsze motywacje." W/g "Sennika" Marie Coupal Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. Pozdrawiam (: Cytuj
niziurski Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziękuję za odpowiedź Kłopot w tym iż nie mogę się dowiedzieć czy pokonuję tę przeszkodę. Każdorazowo budzę się gdy zaczynam gwałtownie manewrować przy próbach omijania jej. Cytuj
Gość e Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Może po po prostu się boisz z tym zmierzyć i dlatego się budzisz... ?? Cytuj
niziurski Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Napisano 30 Sierpnia 2011 Dokładnie tak:) Tyle ze nie potrafię powiedzieć co ta przeszkoda symbolizuje. Czego tak na prawdę w życiu unikam......... Cytuj
Gość e Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Wiesz zerknęłam jeszcze w sennik i rower to także aspekt seksualny. Zerknęłam jeszcze na jedno hasło hamulec "Być zmuszonym do hamowania: konieczność zapanowania nad intensywnym pożądaniem seksualnym i zachowania większej ostrożności. Nie móc zahamować: to oznaka niemożności kontrolowania swoich porywów, emocji, namiętności; ryzyko konfliktów w związku lub biznesie." Cytuj
niziurski Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Napisano 30 Sierpnia 2011 Faktycznie jestem impulsywny:) Dzięki wielkie za zainteresowanie moim postem:) Cytuj
Gość e Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Może popracuj nad tym. Pozdrawiam (: Cytuj
niziurski Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Napisano 30 Sierpnia 2011 Jestem raczej niereformowalny pod tym względem. Jakieś wady trzeba mieć Pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi