pawel116 Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam, nie znalazłem w opisie karty na forum istotnych dla mnie informacji, dlatego zapytam jakie znaczenie ma Eremita jeśli pytamy o finanse? Pozdrawiam. Cytuj
Weles Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zastanów się jak żyje eremita Jest biedny, żyje z darów natury, nie posiada żadnych dóbr materialnych gdyż się ich wyrzekł Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zastanów się jak żyje eremita Jest biedny, żyje z darów natury, nie posiada żadnych dóbr materialnych gdyż się ich wyrzekł No to już nie mam nic do dodania ;-) Cytuj
agostino Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 W pytaniu o sprawy finansowe Eremita może oznaczć również czas, długie czekanie na efekty pracy..bo Eremita to karta czasu właśnie... PS.Pawle 116 uważam,że ten pościk nie w tym miejscu:co_na: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi