marcin1488 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 witam. jestem tu nowy - załogowałem sie bo poszukuje pomocy interesuje sie runa-mi i wydaje mi sie że może tu ktoś napotkał ten symbol bo jak mi sie wydaje sa to 2 rumy "c" lub 'k" http://www.ezoforum.pl/szukam-pomocy-oferuje-pomoc/53970-pomoc-jaki-symbol.html myślałem ze jest to symbol walkirii ale chyba sie troszkę pomyliłem symbol ten napotkałem w filmie valhalla rising , wystepował on obok symboli gungnir Cytuj
Gość Vampirella Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) to chyba Ingwaz ... Runes - Wikimedia Commons Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Vampirella Cytuj
marcin1488 Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Napisano 31 Sierpnia 2011 hmmmm dziękuje - widzisz takkim tokiem nie pomysalem . Cytuj
Gość Seid Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Zgadza się to Ingwaz - po prostu nieco inaczej narysowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi