irp Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Witam. Znalazłem na kilku stronach następujące zaklęcie: "Kape,Kasita,non Kapheta te publica filii omnibus suis". Problem polega na tym ,że nie wiem jak brzmi poprawnie. Są wersje z zamienionym miejscami "Kasita" z "Kapheta". Podobnie jest ze słowem "et",bo są też wersje z "te". Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc i podać tu lub na PW poprawną wersje?Zaznaczam, że nie chce tego używać do jakiejś zabawy czy coś,tylko do odzyskania straconego. No i pojawia się też pytanie czy to aby na pewno biała magia? Z góry dziękuje i pozdrawiam ; ) Cytuj
Gość Viperius Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Nie ma czegoś takiego jak biała magia, a te "zaklęcie" wygląda mi na jakiś bezsensowny zbiór słówek, żeby wyglądało na łacine. No i nie ma czegoś takiego, jak zaklęcia, któe się rzuca przez wypowiedzenie jednego zdania, to nie Czarodziejki. Cytuj
befadka Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 abrakadabra ha ha ha i znam z filmu Weekend dokończenie tego zaklęcia ha ha ha ha rozbraja mnie Cytuj
Gość Vampirella Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Silver Moon Crystal Power Kiss (Uzdrowicielska moc księżycowego pocałunku.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi