Gość sheina Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Sniła mi się zdrapka, wygrana.. no, ale... ale ale.. ona była do 2011 roku aktualna i sie spoznilam ;p.. czyli nie wazna juz. o co chodzii Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Shei nie dostrzegasz w odpowiednim momencie jakiejś szansy jaką daje Ci los.Nie widzisz jej w odpowiednim czasie.Ostrzeżenie bys nie przegapiła dobrej dl Ciebie okazji na zmianę,poprawę losu. Poprzedni sen,który napisałaś mi na gg-teraz zinterpretowałam. Czeka na Ciebie Pozdrawiam cieplutko Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 dzieki moz ei tak..narazie nie widze ich albo sa i nei wiem jaka wybrac.. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 narazie nie widze ich tu masz odpowiedź. Prosze bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi