agostino Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Witam!Kochani proszę o info w formie nicków lub adresów email kto na tym forum zajmuje się diagnozowaniem klątw i rzuconych na człowieka uroków-czy to właśnie jest przyczyna problemu.Byłabym wdzięczna za sprecyzowanie.Wiem o Włodku,gullfaxi jest jeszcze nie czynny, kto jeszcze?????Nie chcę nikogo tutaj pominąć i urazić a sprawa jest dość pilna.Bardzo dziękuję za pomoc.Pozdrawiam. Cytuj
julcia0907 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 ja dołączam się do prośby.... mam mega problem czuje ze coś ciąży nade mną.. Cytuj
Lukan Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Mogę stwierdzić obecność klątwy za pomocą klasycznej astrologii. Mój e-mail: [email protected] Cytuj
nagarfus Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Wspaniałe pytanie ...wobec tego również proszę o informację na ten temat. Cytuj
antubis12 Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 na chomikuj pl jest poswiencony klątwom i jak Pliki użytkownika CO_TO_SA_KLATWY_I_JAK_SIE_ICH_POZBYC - Chomikuj.pl Cytuj
ewezim Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Do materiału dziennikarskiego poszukuje osób na które ktoś rzucił klątwę. Jeśli borykasz się z takim problemem, bądź znasz kogoś kto spotkał się z takim zjawiskiem, napisz na: [email protected] Poszukuję kobiet jak również mężczyzn którym z powodu klątwy przydarzyła się jakaś seria niepowodzeń, spotkały się z dziwnymi sytuacjami i utrudnieniami. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie formy pomocy odnośnie tematu klątw. Proszę o przesłanie swojego numeru telefonu, oddzwonię. Rozmowa jest anonimowa i niezobowiązująca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi