Skocz do zawartości

Trojaczki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o interpretację snu

sen śniony dzisiejszej nocy, po całym dobrym dniu spędzonym z Partnerem (rzadko się to zdarza)

Od początku snu miałam ogromny brzuch, który widziałam jakby własnymi oczami z góry. Nie widziałam siebie w ciąży jako postaci, tylko czubek brzuchala, choć otoczeniu o tym mówiłam, że ciąża.

Przez sen czułam jak boli mnie brzuch.

Potem nagle znalazłam się w sali jasnej ze stołem i zaczęłam rodzić (nadal czułam ból brzucha realnie)i nadal widziałam swój brzuch z góry. Na stole pojawiło się dziecko, potem drugie i słyszałam o trzecim. Podobno 2 dziewczynki i chłopczyk, dwoje o jasnych włoskach i jedno z ciemnymi. Widziałam tylko dwoje, jakby te dziewczynki na stole. Były już ubrane w takie dziwne mechate wściekle różowe pół-śpioszki i żółte koszulki, i miały jasne włoski, obie. Widziałam je jakby z boku, leżące. Te różowe mechate śpiochy były jakby z grubej polarowej froty i zastanawiałam się dlaczego one tak ciepło są ubrane, te moje dziewczynki. Nie dotykałam, choć bardzo chciałam.

Potem jakbym komuś w tym śnie mówiła, że urodziłam trojaczki, byłam z siebie bardzo dumna i jednocześnie czułam niepokój, skąd ja wezmę wózek dla trójki dzieci i jak ja je wychowam? A jak się obudziłam, to pierwsza myśl była, dlaczego we śnie nie widziałam tego chłopca i czułam się mocno zmęczona, wszystkimi emocjami jakie towarzyszyły mi w nocy.

Dziękuję za pomoc.

Napisano

Po dobrym dniu z partnerem pojawił się ten sen bo prawdopodobnie ukazał on Twoją nadzieję na lepsze życie z Nim i być może tak też będzie z czasem. Trojaczki czyli liczba trzy oznacza harmonię pomiędzy emocjonalnością i rozumnością, ale ty nie widziałaś chłopca tylko dwie dziewczynki. Obawiasz się, że jest tymczasowo dobrze pomiędzy Wami ale jakby brakowało czegoś - aspekt chłopca. Te dwie dziewczynki to uosobienie Twojej rodzącej się nadziei, ze wszystko zacznie się układać. Jednak boisz się w to wszystko uwierzyć aby później nie cierpieć.

Pozdrawiam (:

Napisano

Pięknie dziękuję.

Dokładnie tak jest, boję się.

Choć to co piszesz w interpretacji brzmi optymistycznie, mimo wszystko.

Nie wiem dlaczego, ale wydał mi się właśnie ten sen bardzo ważny.