Caryca Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Witam serdecznie, prosze o interpretacje snu. Sen wywarl na mnie ogromne wrazenie. Krotki. Snilo mi sie, ze przyszla kobieta, zeby urodzic dziecko. Bylo to prawdopodobnie w moim domu. Mezczyzna odbieral porod a jak zagladnelam do niego z zapytaniem, czy wszystko OK. To pokazal, ze nie bo dziecko udusilo sie pepowina. I widzialam jak polozyl to malenstwo na... moim kaloryferze. Nie wiem co bylo z kobieta, bo cicho lezala. Co to moze znaczyc? Cytuj
Gość e Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Poród oznajmia koniec tego co przeżywasz. Jest to jakaś głęboka transformacja w Twoim życiu. A to dziecko to był chłopiec czy dziewczynka? Cytuj
Caryca Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 Oj, tego nie wiem, po prostu to bylo dziecko. Wiem, ze lysy i gruby mezczyzna odbieral porod. Cytuj
Gość e Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 A więc tak jak napisałam poród to jakaś zmiana w Twoim życiu. Niemowlę nie było Twoje więc oznacza kłopoty, ale urodziło się martwe więc prawdopodobnie oznacza koniec kłopotów. A Twoje odczucia jakie były - pozytywne czy negatywne w trakcie snu? Cytuj
Caryca Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 Bylam zaskoczona, bo kobieta przyszla spokojna i nie zapowiadalo to takie zakonczenia. Cytuj
Gość e Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Ta kobieta to projekcja Ciebie. Jeśli była spokojna to bardzo dobrze. Moja przemyślenia na temat Twojego snu są takie, że zaczęłaś w swoim życiu jakiś nowy etap - bardzo możliwe, że chodzi o duchowy rozwój - który być może rozpoczął się jakimiś przeszkodami, ale bardzo szybko je pokonasz, ze spokojem. Uwolnisz się od tego co Cię dręczyło. Pozdrawiam (: Cytuj
Caryca Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 Mozliwe, mam teraz burzliwy okres w zyciu takze nie powinno mnie to w sumie dziwic, ze takie cos sie sni Przyszlosc zweryfikuje nasze interpretacje Dziekuje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi