Guest Gaja11 Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 (edited) Po małej przerwie ćwiczeniowej i ja dodam swoje Dziś w godzinach porannych byłam gdzieś i stąd krótkie ćwiczenie dla was 1. Gdzie byłam? 2. W jakim celu tam byłam? 3. Czy jestem zadowolona z efektu? 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? Powodzenia Edited September 3, 2011 by NeoNówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebelle Fleur Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 1. Gdzie byłam? Sprawiedliwość => W urzędzie albo sądzie, bądź co bądź w jakiejś instytucji 2. W jakim celu tam byłam? 5 Denarów => Aby Ci w czymś doradzili, bądź pomogli. 3. Czy jestem zadowolona z efektu? Kapłanka => Raczej tak, chyba się spodziewałaś takiego efektu jaki wyszedł 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? 7 Buław => Kurcze nie wiem, ale skojarzyło mi się jakby ktoś "wszedł" na Ciebie Nie chce aby to jakoś głupio zabrzmiało więc może ujmę że się z kimś zderzyłaś, niechcący.. Jeśli jakieś głupoty powypisywałam to przepraszam najmocniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted September 3, 2011 Maestro Share Posted September 3, 2011 Fajnie, ze jest nowe ćwiczenie. Mam nadzieję, że nie polegnę tak jak u KatiJo :-) 1. Gdzie byłam? Koło Fortuny, 8 Monet, 8 Mieczy suma Umiarkowanie byłaś u fryzjera, który farbował Ci włosy, bo zapragnęłaś odmiany swojego wyglądu 2. W jakim celu tam byłam? As Monet Giermek Mieczy , 7 Monet suma Wisielec chciałaś zaszaleć, żeby ładnie wyglądać, zeby sie odmlodzić i zrobić wrażenie na swoim mężczyźnie 3. Czy jestem zadowolona z efektu?Rycerz Kielichów, Sad, 10 Buław suma Świat nie za bardzo, jesteś mocno niepewna , zapewne non stop przeglądasz się w lustrze i masz ochote iść jeszcze raz, ale moze do innego zakładu w celu skorygowania koloru 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? :)6 Monet, Pustelnik, Król Buław suma Cesarz przestraszył Cię jakiś starszy facet, moze znajomy, może nagabywał Cię, moze podrywał? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 1. Gdzie byłam?- Wisielec- w zakładzie karnym, szpitalu lub na cmentarzu 2. W jakim celu tam byłam?- 6 Mieczy- pomóc komuś przejść na drugą stronę, czyli może odebrać kogoś np. z tego zakładu lub szpitala, może nawet po porodzie lub pożegnać- jak w przypadku pogrzebu, ale wyraźnie jakbyś miała komuś w czymś pomóc w związku z wązną dla niego sytuacją 3. Czy jestem zadowolona z efektu?- Giermek denarów- jesteś zadowolona tylko w umiarkowanym stopniu, tak jakby nie udało się na 100% wszystko tak jak planowałaś, ale nie mogę napisać, żebyś była niezadowolona 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? - 10 Mieczy- Śmierci? zobaczyłaś kogoś rannego? Taki moje skrajnie ciężkie skojarzenia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam 1 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) Dziś w godzinach porannych byłam gdzieś i stąd krótkie ćwiczenie dla was 1. Gdzie byłam? 10 denarow- Musze powiedzieć ,ze tez pomyslam o salonie fryzjerskim ,ale chyba moje karty tego nie pokazują :zlezkawoku:Byłaś w jakimś budynku, gdzie musiałs czekać ,nie bardzo było Ci na rękę tam być (tak wychodzi z mojej karty) Oczywiście byłaś tam z jakiegoś powodu może jakis szpital, urząd ,ale dzis sobota przecież 2. W jakim celu tam byłam?-Kapłanka-z powodu kobiety ,może twojej mamy ,lub krewnej (może kogos kto leczy ,kto wróży) 3. Czy jestem zadowolona z efektu?-4 buław - Ogólnie jestes zadowolona . 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? - Krolowa mieczy -Może tego co usłyszałaś (prawdy) Jakiejś wiadomości. Oj ciężko mi szło z tym kartami .Ciągnęłam na raty i nie mogłam sie skupić .Ciągle musiałam robić inne rzeczy cos ,albo ktos mi przerywał.:_zlezkawoku: Hej Andolko widzę,ze podobnie czytałyśmy karty :calus_na: Edited September 3, 2011 by miriam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zib Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) 1. Gdzie byłam? 7 Mieczy - na jakiejś rozmowie kwalifikacyjnej, poradzie u kogoś z instytucji gdzie trzeba opłaty słone zrobić, może to tylko adwokat albo doradca finansowy, albo chodzi o czekające cię wkrótce sprawy z ambasadą, może poprostu z urządem skarbowym 2. W jakim celu tam byłam? - 6 Mieczy - zdecydowałaś się na poważne zmiany, może na wyjazd albo przeprowadzkę 3. Czy jestem zadowolona z efektu? - Król Kielichów - Jesteś zadowolona i pełna optymizmu 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? - 4 Mieczy - ktoś zemdlał tam, upadł albo przewrócił się Edited September 3, 2011 by Zib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Heh każdemu wychodzą inne odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Daje odpowiedzi :-) Chwilka moment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Odpowiedzi: 1. Gdzie byłam? Byłam u fryzjera 2. W jakim celu tam byłam? Byłam na strzyżeniu włosków. Trochę zmieniłam fryzurę 3. Czy jestem zadowolona z efektu? Tak bardzo jestem zadowolona 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? Weszłam do salonu a tam na fotelu do strzyżenia wielki łysy facet, wyraz twarzy miał pt "lepiej nie podchodź" a takie typy facetów od zawsze wzbudzają we mnie strach ;-) I jak na niego spojrzałam to mi serce w gardle stanęło Rebelle Fleur 1. Gdzie byłam? Sprawiedliwość => W urzędzie albo sądzie, bądź co bądź w jakiejś instytucji 2. W jakim celu tam byłam? 5 Denarów => Aby Ci w czymś doradzili, bądź pomogli. 3. Czy jestem zadowolona z efektu? Kapłanka => Raczej tak, chyba się spodziewałaś takiego efektu jaki wyszedł 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? 7 Buław => Kurcze nie wiem, ale skojarzyło mi się jakby ktoś "wszedł" na Ciebie Nie chce aby to jakoś głupio zabrzmiało więc może ujmę że się z kimś zderzyłaś, niechcący.. Carmencita 1. Gdzie byłam? Koło Fortuny, 8 Monet, 8 Mieczy suma Umiarkowanie byłaś u fryzjera, który farbował Ci włosy, bo zapragnęłaś odmiany swojego wyglądu 2. W jakim celu tam byłam? As Monet Giermek Mieczy , 7 Monet suma Wisielec chciałaś zaszaleć, żeby ładnie wyglądać, zeby sie odmlodzić i zrobić wrażenie na swoim mężczyźnie 3. Czy jestem zadowolona z efektu?Rycerz Kielichów, Sad, 10 Buław suma Świat nie za bardzo, jesteś mocno niepewna , zapewne non stop przeglądasz się w lustrze i masz ochote iść jeszcze raz, ale moze do innego zakładu w celu skorygowania koloru 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? :)6 Monet, Pustelnik, Król Buław suma Cesarz przestraszył Cię jakiś starszy facet, moze znajomy, może nagabywał Cię, moze podrywał? :-) Andola 1. Gdzie byłam?- Wisielec- w zakładzie karnym, szpitalu lub na cmentarzu 2. W jakim celu tam byłam?- 6 Mieczy- pomóc komuś przejść na drugą stronę, czyli może odebrać kogoś np. z tego zakładu lub szpitala, może nawet po porodzie lub pożegnać- jak w przypadku pogrzebu, ale wyraźnie jakbyś miała komuś w czymś pomóc w związku z wązną dla niego sytuacją 3. Czy jestem zadowolona z efektu?- Giermek denarów- jesteś zadowolona tylko w umiarkowanym stopniu, tak jakby nie udało się na 100% wszystko tak jak planowałaś, ale nie mogę napisać, żebyś była niezadowolona 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? - 10 Mieczy- Śmierci? zobaczyłaś kogoś rannego? miriam 1 1. Gdzie byłam? 10 denarow- Musze powiedzieć ,ze tez pomyslam o salonie fryzjerskim ,ale chyba moje karty tego nie pokazują Byłaś w jakimś budynku, gdzie musiałs czekać ,nie bardzo było Ci na rękę tam być (tak wychodzi z mojej karty) Oczywiście byłaś tam z jakiegoś powodu może jakis szpital, urząd ,ale dzis sobota przecież 2. W jakim celu tam byłam?-Kapłanka-z powodu kobiety ,może twojej mamy ,lub krewnej (może kogos kto leczy ,kto wróży) 3. Czy jestem zadowolona z efektu?-4 buław - Ogólnie jestes zadowolona . 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? - Krolowa mieczy -Może tego co usłyszałaś (prawdy) Jakiejś wiadomości. Zib 1. Gdzie byłam? 7 Mieczy - na jakiejś rozmowie kwalifikacyjnej, poradzie u kogoś z instytucji gdzie trzeba opłaty słone zrobić, może to tylko adwokat albo doradca finansowy, albo chodzi o czekające cię wkrótce sprawy z ambasadą, może poprostu z urządem skarbowym 2. W jakim celu tam byłam? - 6 Mieczy - zdecydowałaś się na poważne zmiany, może na wyjazd albo przeprowadzkę 3. Czy jestem zadowolona z efektu? - Król Kielichów - Jesteś zadowolona i pełna optymizmu 4. I ciekawe pytanie- czego się przestraszyłam w tym miejscu? - 4 Mieczy - ktoś zemdlał tam, upadł albo przewrócił się Dziękuje wszystkim za udział w ćwiczeniu. Myślę,że najlepiej poszło Tobie Carmencita i do Ciebie leci punkcik Ale jeszcze raz dziękuje wam wszystkim za pracę i wysiłek jaki włożyliście w moje ćwiczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Dziękujemy za ćwiczenie:) Niech się fryzura dobrze nosi )) Carmen - gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted September 3, 2011 Maestro Share Posted September 3, 2011 Szok! Dziękuję za punkty :-))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Dziękujemy za ćwiczenie:) Niech się fryzura dobrze nosi )) Carmen - gratulacje! Dziękuje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted September 3, 2011 Maestro Share Posted September 3, 2011 Dziękujemy za ćwiczenie:) Niech się fryzura dobrze nosi )) Carmen - gratulacje! Dziękuję :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Dziękuję :-) Świetnie Ci poszło Jak czytałam twoje odpowiedzi to się uśmiechałam sama do siebie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Matko moja, ale ekspres zrobiłaś - nie zdążyłam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Matko moja, ale ekspres zrobiłaś - nie zdążyłam ) będzie okazja u mnie, zapraszam KatJo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted September 3, 2011 Maestro Share Posted September 3, 2011 Świetnie Ci poszło Jak czytałam twoje odpowiedzi to się uśmiechałam sama do siebie ) Super :-) Mi ta 8 Monet z fryzjerem się skojarzyła, z ciężka praca nad fryzurą :-) Chociaż coś miłego mnie dziś spotkało :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam 1 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Gratulacje Carmencita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts