Skocz do zawartości

Karmiczny z M...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karma z Panem M. nie mamy ze sobą kontaktu od ponad roku..a wciąż siedzi mi w serduszku! BEDE WDZIĘCZNA:*

1- to, co łączyło te osoby kiedyś - 2 puchary bylismy razem..związek i mocne uczucie..

2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca - Gwiazda, Królowa Monet- bylam dla niego nadzieja na przyszlosc..bylam odpowiednią kandydatką na żone, matke..

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny) - 9 mieczy, 3 puchary duzo bylo w nim wątpliwosci o poczucia winy..mysle, ze byla osoba trzecia.. stąd jakies jego wahania i lęki

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytającej - as pucharów..nie okazałam mu tyle milosci na ile zaslugiwal..na dzien dzisiejszy: nie mialam z tym Panem kontaktu od roku a nie bylo dnia bym za nim nie tęsknila :( więc jestem 100% pewna, ze go kocham..lecz nie jestesmy razem- Pan zajety (wiec to moja karma)

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone - 9 buław tutaj nie mam pojęcia

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego - 2 monet Pan wtedy nie potrafil się zdecydowac..wybrac..dlatego w tym wcieleniu musi podjąć decyzje

9 - co powinna zrobic osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę - Świat otworzyc się na niego... to też robie..czekam na niego--taka prawda..

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy - rycerz buław oboje musimy dzialac..zawalczyc o siebie..zdecydowac i podjąć ryzyko..

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę - 10 pucharów podjąć decyzje (2 denarow) czy chce stworzyc ze mną rodzine..związek

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach - 8 monet, Rydwan -> Cesarzowa mysle, ze sie jeszcze spotkamy

Napisano

1- to, co łączyło te osoby kiedyś - 2 puchary - owszem znaliście się z pewnością, ale mam wrażenie, że to raczej było na zasadzie spotkań a nie związku. Byliście w sobie zakochani i flirtowaliście ze sobą.

2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca - Gwiazda, Królowa Monet - Ty byłaś szczęśliwa, radosna, byłaś spełniona jako Kobieta.

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny) - 9 mieczy, 3 puchary - On był bardzo załamany, spędzałaś Mu sen z powiek, martwił się o Ciebie. Mam wrażenie, że Ty byłaś dla Niego tą drugą.

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytającej - as pucharów - nie obdarzyłaś Go stałym, prawdziwym uczuciem. Ty byłaś w Nim tylko zauroczona, a nie zakochana w pełnym tego słowa znaczeniu.

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone - 9 buław - Wy obydwoje po prostu baliście się tego, co może wyniknąć z waszego związku. Otaczaliście się murem obronnym, nie otwierając się w pełni.

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego - 2 monet - nie potrafił podjąć jednoznacznej decyzji, lawirował między Tobą a innym życiem.

9 - co powinna zrobić osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę - Świat - powinnaś Mu pokazać, że jesteś osobą otwartą, że potrafisz i chcesz wiele zmienić w swoim zyciu dla Niego. Powinnaś także pokazać, że jesteś gotowa zrezygnować ze swojego dotychczasowego życia dla Niego.

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy - rycerz buław - działanie jest jak najbardziej wskazane, ale nie możecie zapomnieć o tym, że nawet kłótnie są potrzebne, bo oczyszczają atmosferę i można po nich wpaść w ogień namiętności.

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę - 10 pucharów - powinien przede wszystkim zdać sobie sprawę, że z Tobą stworzy szczęśliwy i trwały związek. Musi dotrzeć do jego świadomości fakt, że uczucia są w życiu bardzo ważne.

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach - 8 monet, Rydwan -> Cesarzowa - jak na razie jesteście na najlepszej drodze, aby znów się spotkać. Pracujecie na swoje kolejne długi karmiczne.

• Lubię to! 1
Napisano

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach - 8 monet, Rydwan -> Cesarzowa - jak na razie jesteście na najlepszej drodze, aby znów się spotkać. Pracujecie na swoje kolejne długi karmiczne.

mam pytanie Neo do tego pkt..tz..w moim przypadku jesli M sie nie zdecyduje na związek ze mną tz..ze karma przechodzi na kolejne wcielenie?? a mozna odczytac z kart czy jest szansa, ze odpracujemy jednak tą karme w tym wcieleniu? bo jesli on zostawi naszą relacje tak jak jest i ja sie bede do konca zycia z tym uczuciem i tesknotą męczyc..to oszaleje:( mozna to jakos spr na podstawie kart?

Napisano

Moim zdaniem, tak, przechodzi. Rydwan może także świadczyć przecież o działaniu, czyli wnioskujemy, że działacie na "korzyść" karmie, działacie zaciągając kolejne długi karmiczne.

Pewnie są jakieś rozkłady, które dadzą odpowiedź na Twoje pytanie. Poszukaj może coś znajdziesz, a jeśli nie, daj znać to i ja poszukam.

Napisano

1 - to co łączyło te osoby kiedyś 2pucharów -byliście w powaznych układach partnerskich jednak występowały trudności we wzajemnym rozumieniu waszych potrzeb.

2,3 - jaką rolę odegrała wowczas osoba pytająca -Gwiazda,Królowa monet -Ty miałaś stworzyć wymarzony ,stabilny związek w którym uczucia coraz bardziej gasły.

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny) 9 mieczy,3 puchary -on uległ zauroczeniu Tobą a miał już inną kobietę co spędzło mu sen z powiek.

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytającej as pucharów -nie zostały przepracowane zagadnienia związane z uczuciami i relacjami partnerskimi.

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone - 9 buław -nie dokończyliście do końca tego co było wam dane,była to dla was nowa sytuacja.Jednaklęk przed nowym pokonał Was.

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego 2 monet -wahania ,niezdecydowanie do podjęcia decyzji.

9 -co powinna zrobić osoba pytająca by zakończyć sprawę -Swiat -wykazać się cierpliwością i doprowadzić sprawę do końca.Otworzyć się na wiarę,nadzieję i miłóść.

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy -rycerz buław -zacząć działać wykorzystują c swój temperament na wszystkich płaszczyznach życia.

11 - co powinien zrobić partner karmiczny by zakończyć sprawę - 10 pucharow -podjąć decyzje o byciu z rodziną ,gdzie będzie miłość i szczęście.

12,13 -jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w nastepnych wcieleniach - 8 monet,Rydwan ->Cesarzowa - musicie sie spotkać żeby zrealizować się jako małżonkowie i rodzice i dotrzeć do swojego "portu".Może to nastąpić wczesniej ale trzeba zawrócić z drogi na ktorej sie obecnie jest a do tego jest potrzebna decyzja.

Napisano
Moim zdaniem, tak, przechodzi. Rydwan może także świadczyć przecież o działaniu, czyli wnioskujemy, że działacie na "korzyść" karmie, działacie zaciągając kolejne długi karmiczne.

Pewnie są jakieś rozkłady, które dadzą odpowiedź na Twoje pytanie. Poszukaj może coś znajdziesz, a jeśli nie, daj znać to i ja poszukam.

Szukalam Neo ale nie moglam nic takiego znaleźć:( a chetnie bym się dowiedziala czy wypelnimy naszą karme w tym wcieleniu? no chyba ze ogolnie zapytać kart zadając to pytanie..ale ja nie mam obecnie kart przy sobie :(

• 2 tygodnie później...
Napisano

1- to, co łączyło te osoby kiedyś - 2 puchary

Łączyło Was silne wzajemne czyste uczucie, które było wielkie i bezinteresowne lub bezwarunkowe

2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca - Gwiazda, Królowa Monet-> Diabeł

Kurcze może Ty matką jego byłaś wcześniej? Wiele miłości, troski i zaangażowania i poświęcenia dawałaś z siebie Panu,a w obliczu tej 2 pucharów wyżej to mozliwe,że łączyły Was relacje matka -dziecko, gdzie Ty byłaś tą dojrzalszą kobietą zapewniającą spokojne życie, a On radosnym dzieckiem, które czasem wyrządzało psikusy, wplątywało się w kłopoty,a Ty jak to matka denerwowałaś się, ale wybaczałaś bo kochałaś miłością bezwarunkową

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny) - 9 mieczy, 3 puchary->Głupiec

Pan Cię rozczarowywał swoją osobą, zadawał cierpienie, ból, czułaś się przez niego opuszczona bo zakochał się i odszedł. Ty jako matka niby rozumiałaś, że że to jego nowa droga, którą obrał, ale z drugiej strony czułaś się zazdrosna, zraniona bo już og przy Tobie nie było..

Jeśli to nie była relacja matka-dziecko to możliwe, że Pan wcześniej wplątał się w jakiś romans początkowo z głupoty, a potem z uczucia

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytającej - as pucharów

Nadal uczucia w Tobie odżywają, tlą się, a w głębi duszy pragniesz odrodzenia się tego co było, pragniesz by wróciło to wzajemne uczucie, pragniesz by przy Tobie po prostu był, trwał

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone - 9 buław

Nie zostały przerobione emocje związane z rozstaniem i trudnością z pogodzeniem się z tym jak jest. Musisz pozwolić odejść swemu dziecku, które pragnie sobie ułożyć życie na nowo. Wasza karma najwidoczniej matka-dziecko już się dopełniła i osiągnęła równowagę, dlatego też Pan obrał inną drogę bo przeznaczenie pcha go dalej

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego - 2 monet

Ja myślę,że nie o wybór tu chodzi, 2 monet to też Wisielec. Pan czuje potrzebę koleżeństwa z Tobą, ale na dystans jak przyjaciele. Będziesz w jego sercu i będzie żywić ciepłe uczucia, ale bardziej jak syn do matki w postaci ciepłej sympatii, a życie ułoży z kimś innym kogo pokocha lub już pokochał

9 - co powinna zrobic osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę - Świat

Otworzyć się na nowe życie i jego możliwości jakie ze sobą ono niesie, pogodzić się z pewnymi faktami i pozwolić się kochać komuś nowemu :)

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy - rycerz buław

By dopracować karmę Ty będziesz czuć potrzebę uwodzenia, czarowania by doszło do romansu, a wówczas zmierzyły by się Twoje marzenia, uczucia z rzeczywistością, co pozwoliłoby albo skupić się na Panu bardziej, albo stwierdzić, że to nie to i odejść i jednocześnie otworzyć sie na nowe bez żalu

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę - 10 pucharów podjąć decyzje (2 denarow)

Powinien założyć własną rodzinę, ale utrzymywać z Tobą koleżeńskie kontakty jak Matka z Synem

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach - 8 monet, Rydwan -> Cesarzowa

połączy Was romans, spotkania, które dadzą Wam wiele radości, wówczas wszystko się szybko potoczy, a Ty będziesz czuła się spełniona i szczęśliwa u jego boku:) I znów widać, że jako cesarzowa będziesz Panu matkować poprzez troskliwość, wyrozumiałość, dobroć hihi :)