maddie88 Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Witam Czy ktoś z Was jest posiadaczem owego pierścienia Pierścień obfitości fehu nr 27-28 ? Będę wdzięczna za wszelkie opinie, nie tylko posiadaczy, ale i znawców Run Pozdrawiam, Maddie Edytowane 5 Września 2011 przez maddie88 Cytuj
Gość dziarka Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Runy mają ogromną moc nie ważne na czym są one umiejscowione . Fehu wiadomo bogactwo ,jednak jak dobrze widze są tam też mannnaz i hagalaz, dobrze widzę ? wiec mamy do czynienia ze skryptem runicznym a skrypt powinien być dostosowany do każdej osoby indywidualnie . Teraz pytanie czy osoba nosząca go wierzy w runy czy nie? Bo jeśli nie to nie okażą one swojej mocy (tej dobrej) a mogą wyrządzić nie małe szkody. Chyba że komuś ten skrypt ktoś zaleca bądź sobie sam takie obrał w takim razie super . Jednak sądzę że trzeba podjąć rozważną decyzje przy zakupie. Cytuj
maddie88 Napisano 5 Września 2011 Autor Napisano 5 Września 2011 Runy mają ogromną moc nie ważne na czym są one umiejscowione . Fehu wiadomo bogactwo ,jednak jak dobrze widze są tam też mannnaz i hagalaz, dobrze widzę ? wiec mamy do czynienia ze skryptem runicznym a skrypt powinien być dostosowany do każdej osoby indywidualnie . Teraz pytanie czy osoba nosząca go wierzy w runy czy nie? Bo jeśli nie to nie okażą one swojej mocy (tej dobrej) a mogą wyrządzić nie małe szkody. Chyba że komuś ten skrypt ktoś zaleca bądź sobie sam takie obrał w takim razie super . Jednak sądzę że trzeba podjąć rozważną decyzje przy zakupie. Dziękuję, dziarko Chodzi tutaj o mnie - przeglądałam talizmany w sklepach ezoterycznych i trafiłam na ten. Runami się nie zajmuję, ale w nie wierzę. Też uważam, że lepiej byłoby dostosować talizman indywidualnie... A czy znasz kogoś na tym forum, kto mógłby sprawdzić ten pierścień pode mnie? Hmm... Myślałam, że runy są uniwersalne... Dzięki za uświadomienie Maddie Cytuj
maddie88 Napisano 5 Września 2011 Autor Napisano 5 Września 2011 napisz do mnie PW pomyślimy;) Dziękuję! )) Cytuj
Ulf Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 echhh... znawcy Fehu Ehwaz Hagalaz Uruz ot i caly "tajemniczy" skrypt Cytuj
maddie88 Napisano 6 Września 2011 Autor Napisano 6 Września 2011 echhh... znawcy Fehu Ehwaz Hagalaz Uruz ot i caly "tajemniczy" skrypt Dzięki, Ulfie Myslisz, że jest on...uniwersalny? Nie zaszkodzi, jesli nie pomoże? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi