mawer Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Zwracam się z prośbą o wróżbę. Chciałbym zapytać, czy uda mi się zdać egzamin na prawo jazdy w najbliższym czasie ? . Czy jakaś data szczególnie będzie sprzyjająca na egzamin? To będzie moje 2 podejście (pierwsze w styczniu tego roku). Moje dane : Magdalena 19.03.1988r. Cytuj
syla3 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Zapytałam czy w przeciągu 3 miesięcy zdasz egzamin ? Karty wskazują ze zdasz , ale naprawdę dobrze sie przygotuj bo będzie spora konkurencja i będa mieli w czym przebierac i musisz wykazac sie naprawdę dobrze , że umiesz jezdzic , ale powinnas zdac. 1 Cytuj
mawer Napisano 15 Września 2011 Autor Napisano 15 Września 2011 Mam już termin egzaminu praktycznego 8.10.2011. Czy w ten dzień uda mi się zdać? Cytuj
mawer Napisano 6 Października 2011 Autor Napisano 6 Października 2011 Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi